Elsős kisgyereknek minden cuccára, pl rajzfelszerelés rá kell irni a nevét?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy még nem tud olvasni,de mégis valahogy megjelölni nem kell?2016. aug. 31. 16:33
1/9 anonim válasza:
írjátok rá mindenre a nevét, esetleg rajzoljátok rá az ovis jelét, hogy ő is tudja, hogy az az övé
2/9 anonim válasza:
Nálunk mindenre rá kellett írni. A ceruzák is, sőt a nyavalyas kis kerek papirpenzekre is....
3/9 anonim válasza:
Nem is feltétlenül azért kell megjelölni, hogy ő tudja, hogy melyik az övé, csak ha mondjuk véletlenül leesik, kiesik, elkeveredik, más elteszi véletlenül, akkor tudni lehessen, hogy az övé, mert rajta van a neve.
4/9 anonim válasza:
Igen. Vignyetta, alkoholos filc.
5/9 anonim válasza:
Én mindenre rávéstem a monogrammját, ha más nem is fért rá. Jobb a békesség elsőben még. :)
6/9 anonim válasza:
Nálunk kérték hogy mindenre írjuk rá. Mondjuk én a korongokra nem írtam, de amúgy minden másra igen. Sok helyre csak a monogram fért, de megmutattam a fiamnak hogy ez a 3 az ő "betűje". Remélem megjegyzi :)
7/9 anonim válasza:
Fiam felismeri a nevét, sőt le is tudja írni. De nekünk azt kérték, hogy a neve mellett az ovis jele legyen rajta minden cuccán, sőt minden korongra egyesével rá kellett rajzolni...
8/9 anonim válasza:
Nálunk is kérték, hogy mindenen legyen rajta a nevük és az ovis jelük, ha lehet.
Még maradt matrica az oviból(direkt rendeltem névvel jellel, igaz a cipőkbe védő lappal), amiel a nagyobbakat jelölöm, ami meg kicsi, arra alkoholos filccel írom fel.
9/9 anonim válasza:
Mindenre ráírtuk és tud olvasni, de ha nem tudna, a nevét akkor is felismerné, vagy ha azt sem, akkor ráteszem az ovis jelét. MOndjuk van olyan, amire nem igazán lehet, pl dobókocka, de majdnem mindenre rá lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!