Retteg a gyerek az iskolátol, mit tehetnék?
utolsóval egyetértek, vedd ki a suliból.
Ha nem segít semmi, ofő és igazgatónő sem akkor ott már nagy a gáz.
Akárki akármit hisz, sokat számít hogy milyenek az osztálytársak, a jövő szempontjából.
Anyaként főleg Te ismered a fiadat..
szegénynek buszoznia kell,ha én tudok minden reggel már 4.éve (már általánosban is)4-5 órakor kelni 1 órát vonatozni vagy buszozni (a busz bemegy minden faluba) és délután 4-re hazaérni,vagy fél 6ra meg órákat várni a közlekedésre meg a késésekre akkor ő is tud,ráadásul a vonattól 20-25 percre séta a város,ha 8 órám van másfél órát várok a vonatra....szegény én..-.-
16/L
Másik iskola kell!
A bejárás kibírható, én hat éves koromtól buszoztam, és itt vagyok.
Szorongós gyereknek a kollégium nem opció, mert ott is gondja lehet a társaival.
Ès napi mondjuk kèt óra buszozás helyett, inkább terrorizálják napi 8 órát?
Sos suli váltás, a tanèvet már a másik suliban kezdje.
Mindenképpen kivenném ebből az iskolából, 4 év még rengeteg idő, és egyáltalán nem biztos, hogy javulna a helyzet. Ebből óriási problémák lehetnek később, ha nincs változás.
Mennyit kellene buszoznia a másik gimibe? Nekem voltak osztálytársaim akik 1 órát utaztak reggel, majd vissza 1 órát délután. A buszon tanultak, olvastak, zenét hallgattak, beszélgettek ha volt ismerős, azt mondták nem vészes és hozzászoktak, ehhez alakították a napi rutinjukat.
Én megértem ha nem akar kolis lenni, mert biztos tart attól, hogy az új suliban és a koliban is szekálnák, és ebben az esetben még "menekülni" se tudna előlük, hiszen éjjel-nappal együtt lenne a többiekkel (legalábbis azokkal akik szintén kolisak). Simán lehet benne ilyen félelem, szóval ha nagyon nem akarja a kolit, én nem erőltetném.
A buszozást viszont mindenképpen átbeszélném vele, szerintem megéri az újabb 4 év terror helyett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!