Mekkora kiadás gyermeked tanévkezdése?
Van hogy a földön, konyhaasztalon vagy a korábbi asztallá és székké szétszedhető etetőszékén, amit mostanra "kinőtt", a földön térdel hozzá (szeret így alkotni), de íráshoz nem a legmegfelelőbb póz.
Kielégített?
Koszi :-)
Nekem azert erdekes ez mert amint kezdett rajzolgatni lett iroasztala szekkel.
Szal nem itt ott rajzolt hanem ott alkotott az asztalan.
Igy nekem mar nem kellet ilyet venni.
Köszönöm a válaszokat.
Azért jól sejtettem, hogy a felső határt mondták, hogy minél nagyobb szenzáció legyen. Mert valójában szinte egyikőtök sem írt akkora összeget. Jó, íróasztallal együtt igen, meg ahol van két középsulis, és gólyatábort is fizettek, de ezek ugye az átlagtól kilendítik a mérleget felfelé. Meg ahogy sejtettem, az elsősöknek van még nagyobb kiadás, mert ott ugye minden nulláról indul.
A lepontozó nem én voltam...nem is értem, miért hasznosabb a nagyobb kiadás mint a kevesebb. Mert ahogy néztem, az illető az alapján pontozott. Minél többet költött valaki, annál hasznosabbnak tartotta az illető a választ...:(
Mondjuk meg kell hagyni, ha nem is 70ezer, de benne van ez az évkezdés súlyos tízezrekben. :(
Két elsős ikrek fiúk, 200ezer forint volt, ebből 80ezer szobák átrendezése.
Nagyfiús íróasztalok, székek.
A fiamnak a tanszerek 14ezer lett, de vettem pluszt is, ami nem volt a listán.(ceruzákat eddig is vettem, és ismerem melyik olcsó termék jó még, füzetekből megegyeztünk nem kaphat elsőben mintásat, csak ha már stabilan ír olvas, nem tölt órákat az előbányászással)
Az egyenpóló tesire 3000, nadrág hozzá a nyári shortokból lesz kettő(tesire még jó lesz, melegítő szintén), egyedül tornacipőt kell venni már csak.
Táska tolltartó tornazsák 21000/szett(iskolaotthonos heti kétszer lesz a teremben a táska, így remélem negyedik végéig kitart, a tolltartó ha tönkremegy azt kap újat, de az itthonira is nagyon vigyázz, szóval lehet az is kitart). Ünneplő a "bababoltban" nyakkendővel 4500, cipőt még nem kap külön, a sötét edző/szandál simán jó lesz hozzá.
Íróasztala széke van(igaz ez az enyém volt annó, nekem nem került semmibe)
Szóval csak a suli 42000. A ruhák cipők már nem ide tartoznak, azt akkor is kéne venni, ha csak ovis lenne, max másabb lesz az összetétele(eddig melegítőket kapott többet játszani, most már nagyfius utcaikat)
A szobájukba meg akkor kapnak új bútort, ha végre nem ragaszkodnak a régihez, és ki is növik.(szó volt róla, és éktelen sírásba kezdtek, hiába mutattam alternatívá a bútorokra)
10!
Meglepő módon kis műanyag asztala és hozzá műanyag széke volt. Lehet furcsa, hogy egy 2 évesnek nem vettünk meg egy olyan asztalt, amit niylván a magassából adódóan nem tud használni, mert konkrétan nem éri fel. Megfelelő választ kaptál?
Egyik előző válaszoló voltam
Elsőbe megy a fiam. Eddig kb. 13.000 ft-ot költöttem a 2 tankönyvre (kérték, hogy vegyük meg, hogy lehessen a sajátjuk), meg a papír-írószerre (füzetek, rajzlap, festék, ceruza stb) matekhoz eszközdobozra stb. Közepes kategóriát választottam mindenből.
8000-ért vettem egy használt Hama táska szettet, meg asszem összesen 3000-ért 2 szép pamut rövidnacit tesire.
Kell még 2 póló meg egy tornacipő.
Fekete ünneplés naci + ing + cipő gyerekruha börzéről van, ezer párszáznál nem volt több összesen.
Ruhát külön nem számolom, azt amúgy is vennék neki, nem csak suliba :)
Íróasztal: nem vettem és nem is fogok, ha kell, a konyhaasztalnál tud írni, nálunk mindkét gyerek ott rajzol, kényelmes, magasságukhoz igazítható székük van.
Van a szobájukban is egy íróasztal, ahol a szgép van, igazából azt is lehetne íróasztalnak használni, de sztem nagy szükség egyelőre nem lesz rá, a tanítónénik kiemelték, hogy megcsinálnak mindent majd a napköziben. (Remélem így is lesz, ismerős gyereke is oda jár, náluk sem hord haza házit a kislány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!