A Mullerben milyen iskolatáskak kaphatok elsosoknek?
Mi úgy jártunk, hogy vettem használtan egy merev Herlitz táskát az elsős kislányomnak, de két hét után kiderült, hogy bevág neki a pánt, meg a derekát is nyomja.
Épp akkor jártam én is a Müllerben, és egész jól nézett ki ott egy táska, puha anyagú volt, és jó árban is, így megvettem.
Lassan vége az évnek, és nagy kedvenc, a strapát is jól bírja szerintem.
Este megnézem a nevét, mert nem emlékszem.
Van többféle,korosztályban,márkában is jò a választék.árban meg... a müller nem a legolcsòbb hely.
én felpròbáltattam a lányommal többfélét,mielőtt döntöttünk. Nekem szempont volt,hogy anatòmiai legyen,hosszùkásabb (ne tùl széles,mivel nagyon vékonyka a lányom),az alja merev,a belső része fakkos,a pántja a gyerek magasságához állìthatò(fent a vállnál)
Végül egy McNeill táskát vettem,amit a Scout gyárt egyébként.
táska,tornazsák,töltetlen tolltartò,uzsidoboz,kulacs volt a szettben,és 0,6 kg kilò a táska önsùlya összvissz. akciòs napon plusz kuponnal 32 helyett 16ért vettem.
nekünk cipelni kell a könyveket minden nap,és gyalog vagyunk,ha kocsiznánk,vagy bent lehetne hagyni a cuccost akkor kevésbé lettem volna faxnis táska ügyben.keresztfiam is alsòs,tolltartò,kaja pia,1-2 füzet amit hord naponta,neki egy 3000 ftos nike hátitatyòja van és teljesen jòl megfelel a célnak
Én nem csapok nagy faxnit a táskának. Ha a teljes cummót kell cipelni, akkor nincs az az anatómiailag kialakított táska, amivel elbírja a gyerek, ergó én cipelem. Ha meg pár apróságot kell naponta vinnie, akkor egy jó tatyó elég.
Iskolával szemben lakunk, szinte csak szülőn látok táskát.
A tapasztalataidat megírnád kérdező, hogy milyen volt a felhozatal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!