9 éves kisfiúval érdemes Dragon Ball Z-t nézetni, hogy megszeresse a tesiórát és a kondizást?
A fiam elég mozgékony a szabadidejében (pl. vidéken szeret fára mászni stb.) viszont a suliban mindig valami kifogást keres, hogy ne kelljen tesiznie, nem szereti a szervezett gyakorlatokat és a gyúrást.
Van ez a Dragon Ball Z nevű rajzfilm. Tele van fantasy elemekkel, de kihangsúlyoza, hogy a rendszeres, kemény edzés meghozza a gyümölcsét. Én gyerekként néztem a TV-ben ezt a mesét és engem inspirált arra, hogy odafigyeljek tesi órán, eljárjak úszásra, konditerembe stb.
Szerintetek, ha nézetném a fiammal, kedvet kapna az edzésre? Mert most kicsit olyan, mint Son Gohan a DBZ elején :)
"pedig már felsőtagozatosak voltunk"
az igen, öcsém :D az gáz, hogy mi már egyetemet is elvégeztük egyik barátommal, és most úgy 70 %-ban csak a dragon ballról beszélünk egymással? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!