Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Aki most íratja be a gyermekét...

Aki most íratja be a gyermekét általános iskolába: kérsz a beiratkozás előtt NEK azonosítót? Vagy csak utána kell?

Figyelt kérdés

NEK = Nemzeti Egységes Kártyarendszer

A diákigazolványhoz kell:

[link]

2016. márc. 31. 09:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem kell NEK a beiratkozáshoz. De van olyan iskola, ahol az első szülői értekezletre (májusban!) már vinni kell.
2016. ápr. 27. 16:31
 22/27 A kérdező kommentje:
Májusban, az akár jövő héten is lehet...
2016. ápr. 28. 07:54
 23/27 anonim ***** válasza:

Vinni kellett a NEK azonosítót.

Mi április 15-én voltunk beíratni a fiúnkat. Vinni kellett. Még értesítőt nem kaptunk, hogy felvették, viszont ma megjött a diákigazolványa. :)

2016. máj. 2. 13:07
 24/27 anonim ***** válasza:
Nekünk május közepéig lehet leadni a NEK adatlapot, ma meg is igényeltük! :)
2016. máj. 2. 15:56
 25/27 Kunci77 válasza:
100%
Sziasztok! Egy hónapja kértem időpontot az okmányirodába és ma voltam ott alig 6 éves fiammal. Kértem a Nek azonosítót mire a hölgy személyi igazolványt kért vagy útlevelet. Mondtam, hogy csak anyakönyvi kivonat van.Erre ő, hogy akkor előbb személyit kell csináltatni ahol mind a kettó szülőnek jelen kell lenni. Az anyakönyvi kivonat a Nek-hez nem elég.
2016. máj. 24. 14:14
 26/27 anonim ***** válasza:
Igen személyi kell hozzá! Elvileg már kötelező a gyerekeknek! Nekünk van,tudtuk,hogy kell hozzá,mondták az oviban!
2016. máj. 25. 05:35
 27/27 anonim ***** válasza:
25! Ha megnézted, hogy mihez van szükség a NEK azonosító igényléséhez, akkor láthattad, hogy személyi vagy útlevél kell. Személyije elméletileg kellene, hogy legyen a gyerekednek kb 6 éve.
2016. máj. 25. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!