12 éves kamasz lányom ma beírást kapott az iskolában azért, mert egy fiú lába közé rúgott. Szerintetek érdemel valamilyen büntetést érte tőlem?
Nem szídtam le a lányomat. Leültem vele beszélgetni másnap, és elösször is elmondtam neki, hogy egy beírás nem a világ vége, és hogy nem vagyok rá mérges.
Ugyanakkor elmondtam neki, hogy viszont dícséretet sem érdemel azért ami tett, mert bár jogosan volt mérges, akkor sem rúgunk tökön ilyen helyzetben senkit. Elmagyaráztam neki, hogy ezt a "fegyvert" csakis veszélyes szituációban használja.
( tegyük hozzá, valahol belül azért büszkeség tölt el, hogy ilyen kis talpraesett lányom van, aki feltalálta magát)
Ami viszont meglepett, az a válasza volt. Azt mondta, hogy nem bánta meg amit tett, mert a fiú egy igazi paraszt volt vele, és ha újra megtörténne az eset, megint így tenne.
Remélem hosszabb távon nem fog erre a dologra rászokni!
Szerintem itt néhányan imádják a lányodat máris :)
Sokan még fizetnének is érte, hogy tökön rúgja őket :)
Lehet, hogy a fiú is élvezte, csak nem merte megmondani.
én elmondanám neki, hogy milyen prosztata gyulladások és kórházi kezelés is esélyes lehet ebből a fiúnak majd és akkor még a rendőrségre is lehet menni.
szóval megnyugodhat, egy beírás nem a világvége és reménykedjen, hogy nem lesz további baj belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!