Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » 12 éves kamasz lányom ma...

12 éves kamasz lányom ma beírást kapott az iskolában azért, mert egy fiú lába közé rúgott. Szerintetek érdemel valamilyen büntetést érte tőlem?

Figyelt kérdés
Szegény lány ma pityeregve érkezett haza, hisz eddig semmi baja nem volt a magatartásával. Azt mesélte, hogy a fiú, az "áldozat" a hosszú szünetben folyamatosan a haját húzogatta, amin a lányom annyira felhúzta magát, hogy nagy erővel tökön térdelte. A fiúnak állítólag nagyon fájt, alig tudott utána felállni.Egy tanár szemtanuja volt az egésznek, és beírást adott a lányomnak. Vajon mit mondjak most neki? Leszídjam, hogy ilyet azért ne csináljon, vagy mondjam neki, hogy nem ő kezdte, és végülis csak megvédte magát, ezért jogos amit tett?

2016. jan. 19. 22:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem szídtam le a lányomat. Leültem vele beszélgetni másnap, és elösször is elmondtam neki, hogy egy beírás nem a világ vége, és hogy nem vagyok rá mérges.

Ugyanakkor elmondtam neki, hogy viszont dícséretet sem érdemel azért ami tett, mert bár jogosan volt mérges, akkor sem rúgunk tökön ilyen helyzetben senkit. Elmagyaráztam neki, hogy ezt a "fegyvert" csakis veszélyes szituációban használja.

( tegyük hozzá, valahol belül azért büszkeség tölt el, hogy ilyen kis talpraesett lányom van, aki feltalálta magát)

Ami viszont meglepett, az a válasza volt. Azt mondta, hogy nem bánta meg amit tett, mert a fiú egy igazi paraszt volt vele, és ha újra megtörténne az eset, megint így tenne.

Remélem hosszabb távon nem fog erre a dologra rászokni!

2016. jan. 21. 20:53
 12/16 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem itt néhányan imádják a lányodat máris :)

Sokan még fizetnének is érte, hogy tökön rúgja őket :)

Lehet, hogy a fiú is élvezte, csak nem merte megmondani.

2016. jan. 22. 09:40
 13/16 anonim ***** válasza:
28%

én elmondanám neki, hogy milyen prosztata gyulladások és kórházi kezelés is esélyes lehet ebből a fiúnak majd és akkor még a rendőrségre is lehet menni.

szóval megnyugodhat, egy beírás nem a világvége és reménykedjen, hogy nem lesz további baj belőle.

2016. jan. 23. 14:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Rettentő nagy feneket kerítesz te is ennek a dolognak kérdező. A kislány megvédte magát és jól tette, örülj neki inkább, hogy életrevaló és nem hagyja, hogy terrorizálja egy kis hülyegyerek. Megdicsérni nem kell érte, ellenben ez a "vészhelyzetes" szöveg nagyon nagy hülyítés. Ha bántják, akár lelkileg, akár fizikailag, igenis védje meg magát és érezze a másik, hogy rossz emberrel szórakozik. Borzasztó kegyetlenek tudnak lenni az ilyen korú gyerekek, legalább valaki a korosztályából helyreteszi a fiút végre.
2016. jan. 30. 01:58
 15/16 anonim válasza:
A tanár nem hibás hisz ilyenkor kötelessége van beírni, de ettől függetlenül ne szidd le a lányod főleg ha eddig sem volt baj a magatartásával.Nem ő volt a hibás. Legközelebb majd máshogy oldja meg... :) 14L
2016. nov. 27. 18:52
 16/16 anonim válasza:
Ha meg ez lett a lányod válasza akkor valószínű megérdemelte a srác.
2016. nov. 27. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!