Mit tennétek, ha a gyermeketek ilyen helyzetbe kerülne?
Figyelt kérdés
Kisfiam összeszólalkozott egy osztálytársával. A kislány megütötte a kisfiamat, Ő visszaadta. A kislány sírt és megmondta a tanítónéninek, de úgy, hogy csak a fiam ütötte Őt meg, az Ő pofonját letagadta.
Az én gyerekem lett leszidva és kapott fekete pontot.
Beszélgettünk a kisfiammal, mondtam neki, hogy nem jól reagált, nem szabadott volna visszaütni. Tudja ezt és sajnálja is, de látom rajta hogy nagyon bántja a dolog. Mondta nekem, hogy a kislány nem becsületes, mert a tanítónéni és az Ő szemébe is belehazudott.
Beszélnétek a tanítónővel, hogy nem úgy történt a dolog, ahogy a kislány előadta?
2015. nov. 19. 14:32
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, beszéltem vele. Elmondtam a mi verziónkat és azt is, hogy a gyereket nagyon bántja a dolog. Előbbre nem jutottunk, de legalább nem emészt a dolog.
2015. nov. 26. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!