Csomagolnál azért uzsonnát, hogy a gyerek szétosztogassa, megkináljon mást?
Én simán. Másodikos a fiam, nem tudom, hogy ő kap-e mástól, de tudom, hogy szeret adni, és meg szokta kínálni a padtársát, vagy aki éppen a közelében van. Egyébként nem is nagyon csomagolnék, mert bőven eleget kapnak szerintem enni, tízórai, ebéd, gyümölcs, uzsonna. De valami apróságot szeret vinni, amivel tud mást is kínálni. Most éppen a szaloncukrokat tesztelik :D A sulija mellett van egy Coop, és kb. húszféle szaloncukrot lehet kapni kimérve. Minden nap kap négy szemet, minden nap egy általa választott ízűt. Ebből kettőt ő eszik meg, kettőt odaad a barátjának. Aztán délután beszámol, hogy milyen volt. Így nem nekem kell őket végigkóstolni, nem növesztem tovább a hátsómat, viszont tudom, hogy melyikekből veszünk karácsonykor :)
Engem nem zavar, hogy a felét másnak adja, az a négy szaloncukor összesen kb. 50 forint, nagy kaland.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!