Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Budapestiek: melyik általános...

Budapestiek: melyik általános iskolát választottátok gyermeketeknek, és miért?

Figyelt kérdés

Milyen elvárásaitok voltak a sulival kapcsolatban?

Milyen szempontokat vettetek figyelembe, amikor választottatok?

Megnéztetek alternatív megoldásokat is, vagy csak állami iskolákat?

Végül hogy érzitek, helyesen választottatok, vagy néhány szempontból tévedés volt?

Minden tapasztalatot szívesen olvasok. Örülnék konkrét iskola neveknek is, és az ott szerzett tapasztalatoknak.

2015. okt. 11. 11:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A körzetes iskolában levő több elsős tanító közül választottam. Fontos volt a korábbi diákok/szülők véleménye és hogy kooperatív módszerrel tanít, valamint az olvasás tanítási módszer. Leginkább a személyisége tetszett. Az osztály irányultsága is számított. És mindezt a saját gyerekem ismeretében tettem meg, vele megbeszéltem. Tudom, hogy a gyerek milyen típusú embernek dolgozik, milyennek zárkózik be. És a gyerek érdeklődési köre is fontos volt.

Egyébként bevált.

2015. okt. 15. 19:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne legyen gettós.

Legyen kedves tantónéni.

Angol nyelvtanulás, egyéb foglalkozások.

(és megközelíthetőség)

2015. okt. 19. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!