Napközi mindenáron?
Nagyobbik fiam másodikos. Tavaly is napközis volt bár nem voltam 100%-ig megelégedve a háttérrel de úgy voltam vele hogy megtanulnak a gyerekkel és nekem nem kell. Persze itthon a leckét átnéztük és csinálhattuk újra. Most még nehezebb. Harmadikosokkal van összevonva a napközi, fél kettőkor van ebéd mire visszaérnek három óra nekem pedig négyre kell érte mennem. Otthon mire hazaérünk negyed öt. Mire megtanulunk, kötelező olvasással végzünk majdnem fél hét. (most apa tanul a gyerekkel).
Szívem szerint kivenném a napköziből sokan mondják is a környeztemben de nem akarom. A kisebbik fiam is egész napos az oviban így akkor kapkodhatnék és a legkisebbel gyesen vagyok itthon. ti mit tennétek?
hagyd bent 15 óráig .
nálunk is fél2 kor van ebéd mert 6 órája van a felsős fiamnak 3ig van konyha .
Fel kettőkor a felsosok esznek. Az elsősök mennek először -ez 12 legkésőbb, utána második, harmadik, negyedik napkozisek és végül a felsosok. Kb 10 perc egy osztályra. ...
Amúgy ha kevés a pénz és ennyit számít az iskolai ingyen menza tán nem kellett volna 3 gyerek,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!