Az ingyen tankönyvnél és étkeztetésnél mit vesznek figyelembe?
Én úgy vettem észre, hogy csak annak jár, akinek legalább 3 gyereke van. De mást egyáltalán nem vesznek figyelembe?
Csak mert más a kettő, ha egy elvált anya nevel 2 gyereket minimálbérből és semmi nincs ingyen, mint amikor mindkét szülő havi sokat keres és mindent ingyen, vagy kedvezményesen kapnak, mert 3 gyerekük van.
Nektek mi a véleményetek erről?
ingyen tankönyv minden 1,2,3. osztályosnak jár.
ingyen étkezés annak aki tartósan beteg vagy a testvére tartósan beteg, 3 gyerek van vagy az egy főre jutó nem éri el a 98.000Forintot
eddig egyébként a 3 gyerekesen fél áron étkeztek, tehát nem jól tudtad eddig se és az új szerint sem
egyébként politikai okokból támogatják a nagycsaládosokat. nem azért, mert ők szegények lennének vagy az egyedülálló anya 2 gyerekkel lenne gazdag. csupán arról szól, hogy igen nagy ütemben fogy a magyar. 1 gyerek népességcsökkenés, 2 stagnálás, 3 pedig növekedés.
ahhoz, hogy az idősek kapjanak nyugdíjat az kell, hogy legyenek fiatalok akik dolgoznak, ráadásul legalább annyi mint nyugdíjas. ha mindenki egy gyereket vállal, akkor Orbán nem fogja megkapni a havi 2milliós nyugdíját mert nem lesz miből előteremteni. na, ezért támogatják a nagycsaládosokat
Kedves 8. Válaszoló!
Tudnál nekem forrást/linket adni arra, hogy ha a tesó tartósan beteg, akkor jár a suliban az ingyenes étkezés? Korábban én is ezt olvastam valahol, de most sehol sem találom, a suliban pedig azt mondták, hogy nem tudnak ilyenről! Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!