Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Anyukák! Nektek mennyibe...

Anyukák! Nektek mennyibe került az iskolakezdés az 1. osztályban?

Figyelt kérdés

Sikerült már mindent megvennetek? Kaptatok ti is listát, hogy mit kell megvenni?

Nekünk már csak tornaruha kell + őszi ruhák, de már fél vagyonunk ráment az iskolára.

Miket vásároltatok?

2015. aug. 25. 12:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Úgy látom nem csak én háborodtam fel dolgokon!

Nem fog bugyit cserélni az én lányom sem, nem engedem, meg amúgy sem tenné. Majd megy fehér bugyiba, bár egyáltalán nem fog átlátszani, nem is értem tényleg.... Úgy gondolják, hogy torna előtt mindent levesznek, tornacucc fel, óravégén minden le, rendes ruha fel.

A váltócipőt én megértem, hogy ne csizmában üljön egész nap oké, na de kettő minek, az már hülyeség.

2015. aug. 26. 09:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Jézus. Ez rengeteg minden! Én kb az eddigi 12 év alatt használtam el Ennyit. Ablak Zsiráfot és társait szökőévben egyszer használtuk. 18/L
2015. aug. 26. 12:44
 13/13 anonim ***** válasza:
30 éve tanítok első-másodikban, de ilyen listát még nem láttam. Ténylegesen a felére sem lesz szükség. Felesleges pénzkidobás.
2015. aug. 31. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!