Valamilyen jó ötletet a gyerkőc ceruzái, meg az apró dolgaira nevet hogyan irjunk, jelöljük?
Etiket címke. Arra ráírod a nevét és ráragasztod a végekre.
Vagy egy éles késsel elkezded "lehámozni" a ceruza végeket. Mintha nyársat csinálnám. És utána ráírod.
Én alkoholos filccel szoktam a ceruzákra is. Egyszer kiírom a nevét, meg több helyre a monogramját. Mert egy idő után lekopik. Akkor újraírom, illetve van amelyiknek nincs rá ideje, mert elhegyezzük. Illetve én még a végét meg szoktam jelölni egy x-el. Nem tudom más hogyan csinálja.
Apró dolgokra is igyekszem legalább a monogramját több helyre rábigyeszteni.
Ami olyan hogy lekopik arra volt hogy ilyen tekercses ragtapaszból vágtam rá egy darabot. Ráragasztottam és arra írtam nevet, vagy monogramot. Pl. olló, ecset stb. (körbetekertem vele).
De mint írtam figyelni kell mert egy idő után lekopik, akkor van hogy újra írom.
Alkoholos filccel szoktam a ruháiba, táskájába, tolltartójába, tornacipő belsejébe stb. is beírni a nevét, vagy a monogramját. Elsőben én még az ovis jelét is rárajzoltam. De csak természetesen elsőben, míg nem tudott olvasni.
Ovisjel.hu
Érdemes körülnézni. :)
A ceruzacímkék pl. ugyanolyanok, mint tavaly szept-ben, amikor felragasztottam. (Na jó, már nem olyan fehér. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!