Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Valamilyen jó ötletet a...

Valamilyen jó ötletet a gyerkőc ceruzái, meg az apró dolgaira nevet hogyan irjunk, jelöljük?

Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Etiket címke. Arra ráírod a nevét és ráragasztod a végekre.

Vagy egy éles késsel elkezded "lehámozni" a ceruza végeket. Mintha nyársat csinálnám. És utána ráírod.

2015. aug. 22. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én alkoholos filccel szoktam a ceruzákra is. Egyszer kiírom a nevét, meg több helyre a monogramját. Mert egy idő után lekopik. Akkor újraírom, illetve van amelyiknek nincs rá ideje, mert elhegyezzük. Illetve én még a végét meg szoktam jelölni egy x-el. Nem tudom más hogyan csinálja.

Apró dolgokra is igyekszem legalább a monogramját több helyre rábigyeszteni.

Ami olyan hogy lekopik arra volt hogy ilyen tekercses ragtapaszból vágtam rá egy darabot. Ráragasztottam és arra írtam nevet, vagy monogramot. Pl. olló, ecset stb. (körbetekertem vele).

De mint írtam figyelni kell mert egy idő után lekopik, akkor van hogy újra írom.

Alkoholos filccel szoktam a ruháiba, táskájába, tolltartójába, tornacipő belsejébe stb. is beírni a nevét, vagy a monogramját. Elsőben én még az ovis jelét is rárajzoltam. De csak természetesen elsőben, míg nem tudott olvasni.

2015. aug. 22. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
boltban lévő árcimkézőre írtam rá a nevét. azt ragasztottam mindenhova
2015. aug. 22. 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is alkoholos filccel írtam mindenhová a nevét. Ahová kifért kiírtam a teljes nevét, ahol kevesebb hely volt oda csak a keresztnevét, ahol még kevesebb oda csak a becenevét. Persze előtte megtudakoltam, hogy Ő lesz az egyetlen Botond az osztályban. (kisfiam már tud írni és olvasni, Ő kérte, hogy az ovis jelét ne rajzoljuk rá semmire)
2015. aug. 22. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Alkoholos filc.
2015. aug. 24. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Ovisjel.hu

Érdemes körülnézni. :)

A ceruzacímkék pl. ugyanolyanok, mint tavaly szept-ben, amikor felragasztottam. (Na jó, már nem olyan fehér. :))

2015. aug. 26. 15:19
 7/7 anonim ***** válasza:
A festéket egy kis részen késsel vagy ollóval lekaparom, ezután enyhén vésve ráírom tollal a monogramot. A ceruza vége felé érdemes csinálni
2015. aug. 28. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!