Megváltozott az oktatási rendszer vagy mi?!
Mit nem ertesz?
30 eve is lehetett uszni mar az óvodaban is! Volt nyelvi szakkor es bar nalunk pont csak fekete pont, piros pont mukodott, batyamekat viszont mar elsoben osztalyoztak.
Kis eltérések lehetnek a különböző iskolák között. Elvileg elsőben mindenképpen részletesen, szövegesen kéne értékelni, csak ezt sok tanító nem igazán érti, hogy ez mit jelent és hogyan is kéne. Nálunk pl. egy papíron húzogatta alá a tanító néni, hogy számfogalma kialakult/nem alakult ki, jól olvas/betűt téveszt/sok betűt téveszt, érti amit olvas/nem érti stb., ami szerintem nagyon praktikus volt és nem is volt olyan sok munka vele.
Az, hogy úsznak-e vagy mikor tanulnak idegen nyelvet, megint csak az iskolától függ. A kistestvérem másik iskolába járt, és elsőtől volt idegen nyelv meg délutáni foci, másodiktól úszás, vagy valahogy így. De szerintem az elsős idegen nyelv nem volt olyan jó, mert sokat nem ért, de a tehetségtelen tanító még jól el is vette a gyerekek kedvét a nyelvtanulástól.
Nekunk is elsotol volt idegen nyelvi ora.
Minket is osztalyoztak, de inkabb a szazalekot neztek.
Uszas nem volt, viszont a mellettunk levo iskolaban igen mert nekik van sajat uszodajuk.
2003-ban kezdtem az általános iskolát, elsőtől volt idegen nyelvem és úszni is elsőtől jártunk. Ötödiktől lépett be a második idegen nyelv.
Jegyeket is kaptunk elsőtől.
Az öcsém 2005-ben kezdte az általánost, neki ugyanezek voltak, kivéve, hogy ő már elsőben nem kapott jegyeket. Pedig ugyanabba az iskolába jártunk.
Egy kicsit megváltozott, igen.
Hogy azóta mennyire, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!