Azt szeretném kérdezni hogy egy tanár átlagban mennyit keres?
Alsós gyerek szülőjeként én is azt mondom, nagy igény lenne jó nyelvtanárokra. Persze nyilván az iskolai nyelvoktatás nem csupán a tanáron múlik, hiszen sok a gyerek, kevés a nyelvre szánt óraszám általában.
De én azt tapasztaltam, fontos lenne itt is, hogy a megfelelő embert a megfelelő helyre tegyék az iskolákban. Van olyan, aki jól bánik a kicsikkel, és van, aki inkább a felős-középiskolás korosztállyal találja meg a hangot. Semmi gond, ha mindenkit olyanokhoz tesznek, akikkel elbír.
Azért írom ezt, mert a gyerekem sulijában lévő angoltanárnak sikerült sok gyerekbe olyan utálatot beleültetni a nyelvtanulással kapcsolatban, ami miatt szó szerint „elmenekítettük” tőle a gyerekeket. (Állítólag a nagyobbakkal jól kijön egyébként a tanár, lehet, csak akkor nem kéne kicsik közé engedni.)
Szóval hajrá, légy tanár, de ne hagyd, hogy olyat kelljen csinájon, amihez nincs érzéked/kedved, mert ebben a szakmában sajnos emberekkel „játszanak”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!