Azt szeretném kérdezni hogy egy tanár átlagban mennyit keres?
Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 12:00
1/26 anonim válasza:
Egy tanár? Ha sima középiskolai oktatásra gondolsz, szerintem 110 körül max. Ha nyelvtanár és tanít magánban is, akkor ennek sokszorosa is lehet. Attól függ, mennyire talpraesett. Miért?
2/26 anonim válasza:
Attól függ, mennyi ideje tanít: 110 és 180 között kb.
3/26 anonim válasza:
106 ezret kapok, palyakezdo gyakornok vagyok.
4/26 anonim válasza:
170 ezret kapok általános iskolai tanárként -családi adókedvezmény nélkül. 15 éve dolgozom, de van 4 év, amit itthon töltöttem a gyerekekkel.
6/26 A kérdező kommentje:
Kösszönöm a válaszokat azèrt kèrdztem mert èn is tanár szeretnèk lenni majd.Mondanátok pozitivumokat ?
2015. júl. 16. 15:12
7/26 A kérdező kommentje:
Ès mennyire van kereslet angol tanárra mostanában?Illetve közèp vagy általános iskolaira?
2015. júl. 16. 16:59
8/26 anonim válasza:
Tanárra mindig van kereslet, és angoltanárként ha sokat maszekolsz, akkor nem is halsz éhen.
9/26 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. júl. 16. 18:18
10/26 anonim válasza:
Pozitivum a gyerekek szeretete,föképp az alsós gyerekeké.de milyen tanár akarsz lenni sima általános iskolai vagy gyógypedagogus ,vagy középiskolai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!