Vecsésen melyik sulit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Vecsésre tevezünk költözni, gyerekkel. Úgy tudom, 4 suli van. Németet eddig nem tanult, a másik katolikus suli. Így marad a másik kettő. Körzetileg a Halmi telephez tartoznánk, de arra csak hümmögött, akit kérdeztünk. Miért? Tanárokkal vagy a diákok összetételével van gond (kisebbség stb.)? Milyen az oktatás színvonala az Andrássy Gyula Általános Iskolában? Akit kérdeztünk, erre azt mondta, van pár kiégett tanár ott... Köszi a válaszokat előre is!2015. máj. 21. 14:46
1/2 anonim válasza:
Én vecsési vagyok, vagyis 7 éve lakom ott. A gyerekem még ovis, de sok az itteni ismerős nagyjából képben vagyok. A német nemzetiségi suliba nem is nagyon tudnád vinni a gyereket, mert az a bennfenteseknek van, igazolni kell a sváb "vérvonalat".
Mi is a Halmyhoz tartozunk, azt mondják, alsó tagozatban nagyon jó, de felsőben már a színvonal nem az igazi...kisebbség van ugyan, de az az Andrássyban is van, és nem olyan vészesen sok.
Az Andrássyról megoszlanak a vélemények, akinek odajár a gyereke, az dicséri, akinek meg nem, az szidja.
Ha tuti infókat akarsz, lépj be a facebook-on a "vecsésiek egymás között" csoportba és kérdezz, na ott mindent megtudsz. :)
2/2 anonim válasza:
Az adrássy iskola elég lepukkant a tanárok sem a lég jobbak mióta igazgató váltás volt .A Halmyban kisebb a létszám és sokkal családiasabb is a kissebség elenyésző mennyiségű a tanárok 99% jófej és jó az eredmény átlag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!