Megengednétek 16 éves lányotoknak hogy kollégiumba menjen?
Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Én szerintem koleszos leszek, mert helyben nem találtam olyan iskolát ami megfelelne.
Még csak 7.osztályos vagyok, ősszel megyek 8.-ba. Megbizható vagyok, soha nem csináltam nagyobb "rosszaságot", becsületesen tanulok és ahogy olvasom a kollégiumok honlapját van napirend ami itthon nincs.
Ti megengednétek a gyereketeknek?
Anya megengedné szerintem mert önállób leszek de apa konzervatív még a 10 km-re lévő általános iskolába is alig akart belegyezni mert ami itt van melletünk suli inkább nem részletezném
Húgom 14evesen ment kollégiumba, nagyon jót tett neki. Tudott együtt tanulni a többiekkel, hogyha nem értett valamit a tananyagban fixen bolt valaki a kollégiumban aki el tudta magyarázni.
Mindemellett nagyon önálló lett.
Amikor hétvégente haza jött a szüleim is jobban becsülték a vele töltött időt, hisz nem láthatták mindennap.
De te is gondold át,hogy koleszos akarsz-e lenni!Ami sulinkban van 5.évfolyamos rész,ami azzal jár,hogy koleszosnak kell lenni.Akiket onnan ismerek,évfolyamtársak/fiatalabbak/idősebbek 90%-a azt mondta,hogy megbánta a koleszt,és max a legelső hónapban szerették. Annó 8.végén én is szerettem volna a 9-et úgy kezdeni,hogy koleszba,de lebeszéltek róla többen,és örülök hogy nem lettem koleszos.Egyetemen úgyis kolesz lesz. :)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!