Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Bláthy Ottó Villamosipari...

Bláthy Ottó Villamosipari Szakközép iskola Vélemény?

Figyelt kérdés
A kis fiamat ide vették fel és nem tudja nagyon hogy mi várja itt...ha valaki tud valami pozitív negatív véleményt tárt karokkal várom a válasz. :D

#Miskolc #Blathy Ottó
2015. máj. 5. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Pár éve végeztem. A tanárok 90%-a korrekt, semmi hülyeségük nincs. Tesi tanárból 2 laza, 1 viszont nagyon nyomatja. Elég kis tornaterem van egyébként, de van konditerem is. Azt nem erőlteti egyik tesi tanár sem, csak akit érdekel lejárhat. Angolból általában 3 csoport szokott lenni, első vagy 2. héten lesz szintfelmérő. Németből együtt vannak az infósok, elektrósok. Saját terme nem igazán van az osztályoknak, minden óra máshol van. Vannak automaták és 1 kis büfé. Az érettségire minden tanár megfelelően felkészít, ha valaki tehetséges akkor arra figyelnek...
2015. máj. 5. 17:22
 2/6 anonim válasza:
Szabolcs Gézára gondolsz aki nagyon nyomatja?
2015. máj. 9. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, rá. ;)
2015. máj. 9. 21:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2015. jún. 9. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ott végeztem 1999-ben, akkor is egy jó iskola volt annak, aki akart is tanulni. Én programtervező matematikusként végeztem aztán az egyetemen, semmi olyan alapom nem hiányzott, ami kellett volna. Szóval csak ajánlani tudom.
2015. nov. 12. 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Apukám ide járt, szóval jó iskola :)
2015. nov. 15. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!