Bláthy Ottó Villamosipari Szakközép iskola Vélemény?
Figyelt kérdés
A kis fiamat ide vették fel és nem tudja nagyon hogy mi várja itt...ha valaki tud valami pozitív negatív véleményt tárt karokkal várom a válasz. :D#Miskolc #Blathy Ottó
2015. máj. 5. 16:27
1/6 anonim válasza:
Pár éve végeztem. A tanárok 90%-a korrekt, semmi hülyeségük nincs. Tesi tanárból 2 laza, 1 viszont nagyon nyomatja. Elég kis tornaterem van egyébként, de van konditerem is. Azt nem erőlteti egyik tesi tanár sem, csak akit érdekel lejárhat. Angolból általában 3 csoport szokott lenni, első vagy 2. héten lesz szintfelmérő. Németből együtt vannak az infósok, elektrósok. Saját terme nem igazán van az osztályoknak, minden óra máshol van. Vannak automaták és 1 kis büfé. Az érettségire minden tanár megfelelően felkészít, ha valaki tehetséges akkor arra figyelnek...
2/6 anonim válasza:
Szabolcs Gézára gondolsz aki nagyon nyomatja?
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2015. jún. 9. 22:11
5/6 anonim válasza:
Én ott végeztem 1999-ben, akkor is egy jó iskola volt annak, aki akart is tanulni. Én programtervező matematikusként végeztem aztán az egyetemen, semmi olyan alapom nem hiányzott, ami kellett volna. Szóval csak ajánlani tudom.
6/6 anonim válasza:
Apukám ide járt, szóval jó iskola :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!