A kislányom elég rossz evő és ebből fakadó problémákkal mit kezdhetek?
Kislányom most első osztályos. Nagyon válogatós, két kezemen meg tudom számolni mennyi ételt eszik meg amit kifejezetten szeret is.
Iskolában az étkezését én fizetem.
Nap nap után kapja az üzenő füzetébe a "beirasokat", hogy nem eszi meg az ebédet.
Már beszéltem is a tanár nővel de az óta is tart.
Mintha nem tudná felfogni a tanárnő.
Ti mit csinálnatok?
Kérem az olyan válaszokat mellőzni, hogy miért nem eszik mást a gyerek.
Baba kora óta próbálkoztunk mindennel de az olyan ételt amit nem eszik meg nem tukmalhatom belé.
Köszönöm.
aza baj hogy mindig beír a tanárnő?
neki kötelessége, én meg legalább tudnám, hogy ma sem evett bent.
várnám a pillanatot mikor nem ír be, meg is ünnepelném :)
Figyelj ha valaki válogatós kis korában az én vagyok.
Sokáig csak vanilíás karika és rostos volta a napi betevőm hiába adtak volna bármi mást is.
Aztán egyszer csak "kinőttem" mert más ételeket is megkívántam szóval szerintem ki fogja ezt ő nőni.
UI: Ettől függetlenül semmi hátrányom nem lett most 19 éves vagyok 2m magas és 93 kg (sportos testalkatú)
Lényeg hogy adogasd meg neki a lehetőségeket aztán egyszer majd valami kelleni fog neki tuti. :)
Hát legalább foglalkozik vele.
Mi így jártunk: Felhívott a tanítónő, hogy a gyereknek fáj a hasa, menjek érte a suliba. Elkéredzkedtem a munkahelyről, elmentem a gyerekért. Du 2 körül.
-Mit ettél kislányom?
-Nem tudom.
-Reggelire mi volt? Megetted?
-Szendvics, ja, itt van a táskámban.
-Ebédre mi volt?
-Túrós tészta, nem ettem meg, utálom.
-Aha, és nem vagy éhes?
-De.
Még jó, hogy az ÁNTSZ-től nem kért papírt, hogy nem fertőző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!