Milyen márka jelzésű ceruzát, szines ceruzát vásároltok ami olcso és jó minőségű? Én már régebben megjártam megvettem egy drágát és alig fogott
bemész
kibontod (vagy sok helyen van próbacerka kint)
kipróbálod
és ha megfelel megveszed ...
Ez sem a legolcsóbb (Stabilo trio), viszont szuper ceruzák, ajánlom:
Nekünk bejött a színes Süni.
Színesben csak és kizárólag a SKY FLEXIBLE (szürke dobozos- a zöld,Junior az gagyi) jöhet szóba nálunk.
A vastag két színű színeseket kivéve ez az egyetlen aminek nem törik a bél benne, és hegyezni is nagyon könnyű és színe is van. A gyerek is ezt szereti,aki 2. osztályos,
Elsőben próbáltunk több félét (bele értve az agyon áldott Nebulót- színest,festéket és temperát is gyártanak,de nem hiába ragasztóval kezdték,arra szakosodtak,bár csak a sima kenőfejes a jó,a ragasztó stift már nem), volt 3szög alakú cerkánk,amiről azt mondták hogy ennek kevésbé törik a bele.
Grafitban pedig a suliban 2B-set kértek,ezt a hagyományosat szoktam,aminek barnás a vége.... és nem papírboltban vesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!