Akiknek nyári születésű a gyermeke. Engedtétek 6 évesen iskolába? Ha nem, akkor Ti nem akartátok vagy az óvoda/nev. Tan?
Köszi a válaszokat Nektek is😊.
Milyen téren nem volt érett? Nem figyelt, fáradékony volt, stb?
Masodik vagyok, azt nem irtam, itt is kozos dontes volt, agyilag, kommunikacioban, turelemben erett volt, de a finommotorika gyatra volt, es a kudarcturese is.
O egyebkent is nyugodt gyerek, siman elulte volna a negyvenot percet, de ket vonalat sem tudott huzni egymas melle, nem is volt hajlando leulni rajzolni.
Ez a nyaron nagyot fordult, most mar mozgalmas, szines rajzokat keszit, a logopediai foglalkozasokon megtanitottak a betukre, szamokra, hibatlanul, folyekonyan olvas, nyomtatott betukkel ir.
Nem bantam meg, h maradt, ma mar nem sir, h ugysem fog sikerulni, duheben nem vagja oda a gyurmat, ceruzat, szivesen tolti a foglalkoztatokat.
Köszönöm Nektek is.
Súlyban biztos el lesz, mert most is kevesebb a súlya, mint kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!