Waldorf van, honlapjuk is van, kint van Szarkásban.
1/szerintem meg ezek az iskolák azok, amik normálisan értelmezik a "tanítást"...
A nagyokosoknak üzenve:
Miért jobb a hülye kockára nevelt gyerek? :D
Annak a hölgynek az iskolájában tettem le a gimnáziumot akinek a fia a Waldorf suli alapítója.
Most hol is tanulnak vagy dolgoznak az ilyen iskolában végzett tehetséges diákok?
- Én a SEMMELWEIS Egyetemen tanulok.
- Fiatalabb testvérem a Pázmányon régészetet tanul
- A nagyobbik testvérem utazgat a nagyvilágban és előadásokat tart konferenciákon. (Számítástechnikai biztonság terén)És megy mesterképzésre tovább tanulni (25 éves, tehát még csak nem is hú de nagyon idős).
- Kedves ismerősöm a KFKI Anyag kutatói laboratóriumában dolgozik (és nem a pormacskákat tologatja).
Ami káros az a sok idióta állami iskola ahol tucatjával nevelik a cső látásos idiótákat.
A magán iskolákban a tanárok tudnak időt fordítani a diákokra, figyelnek rájuk, törődnek velük. Ott nem adnak fel házi feladatot mert a gyereknek képesek órán leadni az anyagot, hogy otthon már csak pihennie kelljen (mert ügye ezért jár iskolába, nem azért hogy otthon is a tankönyv fölött görnyedjen és otthon tanulja azt amit az iskolában kellett volna a tanárnak megértetnie vele).
Gondolom azért "káros" a magán iskola mert talán ott hagyják a tehetséges diákokat fejlődni és nem rántják le őket a többiek szintjére. Az a két komment igazán leírja a válaszolók IQ és EQ szintjét is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!