Milyen támogatåst lehet igénybevenni még?
Kisfiam kezdi a sulit szeptemberben!
Szegènykèm nem irigylem de komolyan !
3 gyerkőcünk van azt tudom hogy a tsnkönyv ingyen lesz jesszusom ha meg kène venni , tènyleg szupi viszont az igaz hogy használt tankönyveket kapnak mert nehezen tudnám elkèpzelni mivel bele kell irni ugye meg , belefirkálnak ! Tehát ezen kívül milyen támogatást vehetünk igènybe?
Azt sem tudom nilyen az elvárt iskolatáska füzetcsomag van e mèg milyen ceruza kell ceruzák stb...
köszönöm előre is
Ha meg kell venni, az sem olyan vészes, max. 20.000 Ft.
Én megkaptam volna a gimnazistának ingyen, amit vissza kell adni év végén, de jobban megéri, ha a miénk, ha beleírhat, és megmarad nekünk az összes könyv.
Ha jogosult vagy a gyermekvédelmire, akkor ingyen lesz.
A füzetekről és egyéb dolgokról az iskola ad ki listát, amit augusztusban ráérsz megvenni.
saját tapasztalatot tudom leírni. Ingyenesen új könyvet kapott mindenki. Sőt! év végén senki nem kérte vissza, pedig rebesgették, hogy az olvasókönyv árát vissza kell fizetni, mert bele írtak a gyerekek...
Támogatások: étkezés 50, vagy 100 %-osan, ehhez az egy főre jutó keresetet kell tudni.
Aztán munkáltató beiskolázási támogatást adhat, kb. 20-30 ezer utalvány formájában.
Mivel 3 gyerekes vagy...lehet más támogatás is van még.
A táska szerintem szabadom választható, csak kényelmes legyen!
A füzet csomag és a többi iskolánként, tanáronként változó.
ingyen van a tankönyv, a mostani elsősök kaptak először így. ők adják át majd a köv. évnek. ha valamibe belefirkálnak, akkor azt a könyvet ki kell fizetni és azt pótolják...
a munkahelyeden kérhetsz iskolakezdési támogatást, ez a munkáltatódtól függ, hogy adja-e és mennyit. már ha van munkahelyed :)
és persze az étkezést majd kérhetitek féláron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!