Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Milyen támogatåst lehet...

Milyen támogatåst lehet igénybevenni még?

Figyelt kérdés

Kisfiam kezdi a sulit szeptemberben!

Szegènykèm nem irigylem de komolyan !

3 gyerkőcünk van azt tudom hogy a tsnkönyv ingyen lesz jesszusom ha meg kène venni , tènyleg szupi viszont az igaz hogy használt tankönyveket kapnak mert nehezen tudnám elkèpzelni mivel bele kell irni ugye meg , belefirkálnak ! Tehát ezen kívül milyen támogatást vehetünk igènybe?

Azt sem tudom nilyen az elvárt iskolatáska füzetcsomag van e mèg milyen ceruza kell ceruzák stb...

köszönöm előre is

2015. febr. 4. 07:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha meg kell venni, az sem olyan vészes, max. 20.000 Ft.

Én megkaptam volna a gimnazistának ingyen, amit vissza kell adni év végén, de jobban megéri, ha a miénk, ha beleírhat, és megmarad nekünk az összes könyv.

Ha jogosult vagy a gyermekvédelmire, akkor ingyen lesz.

A füzetekről és egyéb dolgokról az iskola ad ki listát, amit augusztusban ráérsz megvenni.

2015. febr. 4. 07:27
 2/6 anonim ***** válasza:

saját tapasztalatot tudom leírni. Ingyenesen új könyvet kapott mindenki. Sőt! év végén senki nem kérte vissza, pedig rebesgették, hogy az olvasókönyv árát vissza kell fizetni, mert bele írtak a gyerekek...

Támogatások: étkezés 50, vagy 100 %-osan, ehhez az egy főre jutó keresetet kell tudni.

Aztán munkáltató beiskolázási támogatást adhat, kb. 20-30 ezer utalvány formájában.

Mivel 3 gyerekes vagy...lehet más támogatás is van még.

A táska szerintem szabadom választható, csak kényelmes legyen!

A füzet csomag és a többi iskolánként, tanáronként változó.

2015. febr. 4. 08:13
 3/6 anonim ***** válasza:

ingyen van a tankönyv, a mostani elsősök kaptak először így. ők adják át majd a köv. évnek. ha valamibe belefirkálnak, akkor azt a könyvet ki kell fizetni és azt pótolják...

a munkahelyeden kérhetsz iskolakezdési támogatást, ez a munkáltatódtól függ, hogy adja-e és mennyit. már ha van munkahelyed :)

és persze az étkezést majd kérhetitek féláron

2015. febr. 4. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
ingyen könyv és fél áras étkezés ennél több csak akkor jár ha nagyon kevés az egyfőre juto pénzöszegek.
2015. febr. 5. 05:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves 3-as válaszoló! nálunk 2013. szeptemberében elsős fiamnak se kellett fizetni a tankönyvért, mert már akkor is ingyen volt. (bocsi a kiigazításért, csak a pontosság kedvéért :) )
2015. febr. 10. 08:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát
2015. febr. 10. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!