Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Miért nem fogadják el a...

Miért nem fogadják el a szülők fiú gyermeküktől, hogy kozmetikus akar lenni?

Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 10:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért nem fogadják el, egyre több pl. az óvónő v ápoló a férfiak közt is.

De a gyereknek tanács:

Végezzen el valamit, amit a szülők támogatnak, aztán keressen vele munkát és mellette végezze el estin a kozmetikusit saját pénzéből és akkor ha megvan, helyezkedjen el a szamában.

Ha már önellátó a szülők nem ugathatnak bele.

Amúgy ismerek lányt is, akinek nem engedték, a csaj bazi sokat keres azzal a szakmával, amit a szülők erőltettek de folyamatosan szemükre hányja a dolgot, sose bocsátotta meg (azt mondjuk nem értem h akkor utólag miért nem csinálta meg?!)

2015. jan. 7. 13:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Én nem tartom rossz ötletnek. A magam részéről nőgyógyászt is a férfiak közül választok, fodrászt is. Egy dekoltázsmasszázs is jobban esne pasitól, mint nőtől.

Hajrá, csináld, amit szeretnél. Szép szóval magyarázd el a szülőknek, hogy ez a Te életed :)

Sok sikert! Szólj, ha megnyílt a szalon :)

2015. jan. 10. 10:25
 13/13 CraigVicious válasza:
Szerintem ez a szülők szűklátókörűsége. Kozmetikusként nem feltétlen kell egy szalonban ülnie az embernek és csacsognia miközben elvégzi a munkáját. Elmehet akár egy fényképész mellé is vagy ha viszi tovább akkor maszkmester is lehet. Ami megint ágazhat több irányba. Ha lett volna rá esélyem simán bevállaltam volna én is. (Maszkmesterig meg sem álltam volna. )
2015. jan. 14. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!