Ha nem viszem vissza a tankönyvet az iskolába milyen eljárást tudnak ellenem tenni? Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Az a nagy helyzett iskolát váltottunk szeptember végén mert messzebre költöztünk , akkor amikor elhoztam az elöző iskolából a gyereket elhoztam a tankönyveit a tanár mindenki tudot róla , erre ma telefonon közlik velem hogy jött egy új gyerek és vigyem vissza a tankönyveket mert nincs miből tanulnia a gyereknek , nah és mivan az én gyerekemmel az én gyerekem miből fog tanulni kérdezem ? Mondja nekem a hölgy hogy mondjam meg a mostani tanárnak hogy rendeljen könyveket mondom marha jó és ha mondom nem tud ? akkor is vissza kell vigyem mert az év elején alá írtam egy papírt hogy az iskolájé a tankönyv , mondom oké rendben , mondtam ha nem tud a tanárnő rendelni akkor magukhoz csak év végén fogom vissza vinni , erre közli velem a hülgy hogy eljárást indit ellenem .2014. nov. 24. 08:41
21/22 anonim válasza:
A lényeg, hogy azért sem adtad vissza:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!