Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Általános iskolában a tanító úr, bent az udvaron, tanítási időben dohányzik. Kisgyerek szóvá tette a tanítónéninek, aki "kérdőre vonta mit csinál"? Erre egy másik tanár csak annyit mondott, hogy azt kell mondani a gyerekeknek, " a házrend a gyerekekre vonatkozik és nem a tanárokra".

Én is a saját szememmel láttam többször, hogy szünetben bagózik az iskola területén az udvaron, (miközben a gyerekek az udvaron játszanak) úgy hogy bárki láthatja. (úgy áll, hogy a kamera ne lássa...)

A másik ami nagyon zavar, hogy az iskola előtt a bejáratnál bagóznak állandóan a tanárok. Egészségükre, a saját dolguk, de muszáj ezt a példát látniuk a gyerekeknek? Tudom, hogy nincs kijelölve hely nekik.

2014. nov. 15. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Kamerázd le őket, aztán igazgatóhoz vagy a rendőrséghez vidd a felvételt. Büntetést mindenképp kapnak az utóbbi esetben.
2014. nov. 16. 11:48
 2/4 anonim válasza:
En erdelyben jartam suliba es ott a tanarok az iskolan kivul legalabb 50meterre elmentek pedig ott nekik az iskolaban ki volt alakitva egy dohanyzohely!
2014. nov. 17. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez lett a következménye annak, hogy minden iskolában fölszámolták a dohányzó tanárit. Az iskola területét munkaidőben viszont nem hagyhatják el, így kénytelenek a kapuban cigizni. (Nem mindenhol megoldható, hogy az udvar, vagy valami melléképület mőgé bújjanak dohányozni.)

Kérdező, abban igazad van, hogy egy általános iskolában nem kellene enkik rossz példát mutatni. Pont a kicsik (7-8 évesek), akik a leginkább meg akarnak felelni a tanítónéninek. Ha a rossz példát látják tőlük, simán eltanulják.

2014. nov. 18. 22:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Más részről meg, kötelező tantárgy az egészségtan, ahol a tanárok a dohányzás káros hatásairól szónokolnak. De hogyan akarnák elrettenteni a gyerekeket a cigizéstől, ha ők maguk a kapuban pöfékelnek, és a gyerek ezt látja? Ez így fura.
2014. nov. 18. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!