Mi a véleményetek erről a suliról? 14/l (Kecel, T. G)
Most állunk mint 8.-osok a pálya választás előtt.. személy szerint ez nekem hatalmas teher.. :/
Ma voltunk pályaválasztási tanácsadáson.. (Kiskőrös). Nem nagyon találtam olyan iskolát ami tetszene.. sajnos.. anyukámék tántoríthatatlanok a mellől hogy ne legyek hazajárós (kolesz kilőve..)
A tesztek alapján az agrár tudomány és mezőgazdaság illik hozzám..és elég jó gyakorlatom is van benne ( a szüleim leginkább földekkel foglalkoznak.)
Találtam ezt az iskolát viszonylag közel:
A 0.3-as tagozatkódból a 'Gazda' kört kell nézni..
Innen Kaposvárra szeretnék egyetemre tovább menni..
Szerintetek??
Kifejezetten az állatok és a hozzájuk szükséges takarmány növények érdekelnek.. egyrészt mert a gyakszim megvan hozzá.. másrészt pedig olyan pályát szeretnék amiből megélek.. a borászat vagy-vagy.. akkor mehettem volna lótenyésztőire is.. de az is vagy-vagy..sajnos.. :/
Szóval érettségi nincs..ez azért elég gáz.. :||
Ja és még egy kis apróság amit nem árt tudni:
Tanulmányi átlagom 7.-év végén: 4.5
eddig (tehát 8.-év első felében) mindenből 5 kivéve: angol, matek.
Nem tudom milyen az átlagod, de esetleg ez:
Hol laksz? Mi az a közelebb?
Lehet, hogy ez érdekel, de középiskolában átfogóbban folyik az oktatás. Ha érettségi után mész főiskolára, agrár egyetemre, ott lehet jobban szakosodni, vagy egy témába beleásni magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!