8. osztály 1. hónapjában milyen sok a tanulnivaló? Be lehet pótolni? (Azért kérdezem mert lehet 1 hónapig kórházba leszek) 14/L.
Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 22:27
1/11 anonim válasza:
Eleinte csak ismétlés,ismétlő dolgozat szerintem betudod potolni
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. aug. 30. 22:40
3/11 anonim válasza:
Semmi nem lesz még akkor nagyon, nyugi!
4/11 anonim válasza:
első pár leckét olvasgasd a kh-ban, és kérd meg egy bn-det, hogy tudósítson, miket vettek. Esetleg ha konkretizálódik hogy tényleg befekszel-e, akkor a szaktanároktól előre be is kérheted, hogy nagyjából mit fognak leadni. Szerintem egyikük se venné rossz néven...
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen :)
2014. aug. 31. 08:50
6/11 anonim válasza:
Nalunk a honap vegen mar rendesen kertek anyagot, de ha megkered egy baratnodet h informaljon nem lesz hiba. Viszont ne felejts el mar keszulni a felvetelire kulonben meg fogod szivni! Am jobbulast ha megis be kellenne fekudnod. :)
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
Már bent fekszek, csak nem tudjuk meddig kell maradni.
2014. aug. 31. 16:02
8/11 anonim válasza:
Én a fele évet kórházban töltöttem, 4,3-mal zártam az évet.
Érdemes bent olvasgatni a könyveket, amúgy még jól is esik, mert nem muszáj :)
Jobbulást!
9/11 A kérdező kommentje:
Magántanulò leszek mert nem mehetek iskolába
2014. szept. 4. 18:42
10/11 anonim válasza:
Az én fiam is volt kórházban. Ha sokáig bent leszel, érdemes megkérdezni,mert a gyerekkórházba jár ki tanár, aki tanít, és jegyet is ad. Addig, amíg a kórházban vagy, a kórház ad egy papírt, amivel kijelentkezel az iskolából, majd miután hazaengedtek, visszajelentkezel a saját sulidba.
Legalább is régebben így ment. Érdeklődj utána, hogy ez most is így van-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!