Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hol érdemes 1. osztályosnak...

Hol érdemes 1. osztályosnak tornadresszt venni?

Figyelt kérdés
Decathlon? Tesco? Sportboltok? Hol mennyi és milyen minőségű?
2014. aug. 15. 08:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kínai, Tesco. Minőség: a célnak tökéletesen megfelel.

Decathlon: jó minőség, de sztem felesleges egy elsősnek ilyen drága dresszt venni.

Nálatok kötelező a dressz?

Nálunk nem, de a lányom mindenképpen abban akar tornázni. Van egy dacathlonos (h.ujjú, fekete), meg vettünk egyet a kínaiban (r.ujjú kék és állatira nyúlik, min. 2 évig jó lesz, kemény 1400 ft), aztán ennyi. Vettünk ez mellé szintén a Decathlonban hófehér pólót és fekete rövidnacit.

2014. aug. 15. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobbnak kínaiban vettük, de nekik csak két tornájuk volt egy héten. A kicsi most lesz elsős, neki decathlonost vettünk, azért az minőségibb. Kicsit nagyobbat kapott, mint ami épp paszentos, az talán kibír 2-3 évet. Azért neki már napi egy tesivel kell számolni, és a kislány járni akar majd még külön tornára, jazzbalettre az iskolában... Azért Hervisbe nem vennék, az irreális.
2014. aug. 15. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
decatlon .
2014. aug. 16. 08:54
 4/6 anonim ***** válasza:
kínai, 1300 Ft/db. Nálunk csak a kéket fogadják el, lejártam a lábam, mire kaptam, mert mindenütt piros és fekete van.
2014. aug. 18. 21:24
 5/6 anonim válasza:

A korábbi válaszokat kiegészítve javaslom a sportboltokat, ahol normális minőséget lehet kapni (már ahol még van).

A kínai annyit is ér, amennyi az ára. Mégha elsős kislánynak kell is, és nem tudni, mikor növi ki, akkor sem ideális. Egy kicsivel többet megér, hogy a gyerek jól is érezze magát a tornadresszben.

Tudom, nem sokat segít, csak ha a környéken laksz, de hátha mást is érdekel: Szolnokon van egy Kultúrcikk áruház (régi Ideál sok mindenre összerakott üzlete), ahol egész jó készlet van többek között testnevelés felszerelésekből is. Pl. tornadressz az egész kicsi mérettől a 176-os méretig (volt 182-es is), piros és kék színekben, pamut és elasztikus. De fiúknak is van felszerelés itt. nem kínai, jó minőség, igaz, nem 1300-1400 Ft, hanem 3000 Ft körül.

2014. aug. 22. 16:14
 6/6 anonim válasza:
decathlon a rossz mínőségűtől viszkedhet
2014. aug. 24. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!