Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Tudnátok ajánlani tolltartókat...

Tudnátok ajánlani tolltartókat 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Minden évben új tolltrtóm van, mert mindig mindegyik szétmegy. Tavaly ilyen Nici-s tolltartóm volt,ez a szőrös , állatos. Most valami sokkal letisztultabbat, egyszerűbbet, szebbet szeretnék, ami nem kerül horribilis összegbe. Tundátok nekem linkeket küldeni ilyen tolltartókról?:)

2014. aug. 5. 23:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
2014. aug. 6. 00:20
 2/11 anonim válasza:
62%
Menj be egy vagy akár több írószerboltba, nézz körül. Ha már van elképzelésed tudsz dönteni. Nem kell nagy ügyet csinálni belőle, csak egy tolltartó. Én magamnak varrtam, vagy nem is hordtam :)
2014. aug. 6. 00:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a másodiknak. További ötletek jöhetnek:)
2014. aug. 6. 00:51
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

Én egy ilyen típusú fémtolltartóval 11 évet jártam iskolába.

2014. aug. 6. 04:50
 5/11 Gyémántlány ***** válasza:

Ebay! Nem olyan drága, hatalmas választék van, egyedi darabokat tudsz találni. Linkelek néhány nekem tetsző, letisztult darabot :)

1. [link]

2. [link]

3. [link]

Remélem segített :)

2014. aug. 6. 16:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Bár 10 évvel öregebb vagyok nálad, és a másik oldalt (tanár) képviselem, talán tudok segíteni. :) Én most pl. műbőr tolltartót fogok kérni a férjemtől névnapomra, amibe csak a legszükségesebbek férnek bele: 1-2 ceruza, radír, 2 kék, 1-1 piros és zöld toll. Elegáns és letisztult, nőies darab. Talán akasztok majd rá egy kis gyöngyből fűzött egérkét, hogy egyedibb és barátságosabb legyen.

A te korodban azt hiszem, nem hordtam tolltartót, csak bedobáltam a táskámba azt az egy-két tollat, amit használtam. :)(Most is tele van a táskám tollakkal...)

Mindenképpen látogass el néhány papírboltba, szuper darabokat lehet találni. :)

2014. aug. 6. 22:23
 7/11 anonim ***** válasza:

[link] --> Nekem ilyen tolltartóm lesz idén. 11.-es leszek amúgy.

Szerintem is érdemes körbe nézni a papír boltokba vagy tényleg az Ebay a másik megoldás.:)

2014. aug. 7. 14:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) jöhetnek még! 😄
2014. aug. 8. 14:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Én a Tesco-ban láttam sima, fekete, henger alakú tolltartót, műbőrből készült. Azt hiszem 1500 Ft körül van az ára.
2014. aug. 13. 18:25
 10/11 anonim válasza:
Ajánlhatok valamit. Mi vettünk egy sima rózsaszín tolltartót, ami elég letisztult. Viszont, hogy tényleg ne legyen annyira olyan, rávartam egy szalagból kötött masnit. Most nagyon szép és szolíd. :)
2014. aug. 14. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!