Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Tudnátok ajánlani jó orvost...

Tudnátok ajánlani jó orvost Balassagyarmaton?

Figyelt kérdés
Ti kinél szültetek? Írjatok légyszi véleményt az adott dokiról. Köszönöm szépen!
2014. aug. 4. 08:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a a szlovák doktornőnél szültem tavaly januárban. Maximálisan meg voltam vele elégedve, de most már nyugdíjas sajnos.

A héten derült ki, hogy újra babát várok, Jövő héten megyek Papp doktorhoz. :) Voltam már Nála uh-on az előző terhességem alatt, rettentő alapos volt, és nagyon sokan dícsérik őt is.

Nekem Tóth és Birtha nem szimpatikus.

Van még egy új doki, őt nem ismerem, de ő is jó Állítólag.

neked 1.baba? :)

2014. aug. 4. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én Pap doktorhoz járok, csak ajánlani tudom, ahogy előttem is írták nagyon alapos orvos.

Csak jót tudok róla mondani, mert emellett emberileg is pozitív véleményem alakult ki róla.

Tóth és Birtha nekem sem szimpatikus.

Az új doki akit az előző válaszoló említ szerintem a Révész lehet, róla hallottam jót is és kevésbé jót is.

Én Pap doktort ajánlom! :)

2014. aug. 4. 14:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a válaszokat!

Nekem első baba, igen! :)

2014. aug. 5. 09:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia,

csak Tóth-ot ismerem személyesen, abszolút pozitív véleménnyel vagyok róla. A barátnőm hozzá járt gondozásra, a szülésénél végig vele voltam. Türelmes, nagyon kedves volt, "orvosilag" is kifogástalan. Pap-ról és Birtháról negatív véleményeket mondanak, akiket ismerek.

Tarjánban nem gondolkozol? Én ott szültem.

2014. aug. 26. 16:27
 5/5 anonim válasza:
Szia.Két gyerekem van.Mindketten Birtha doktornál születtek!Szerintem nagyon jó! megértő, alapos, komolyan veszi a dolgokat, de van humora.Akihez semmi kép nem mennék az a Pap, nekem miatta volt császárom, sűrgősen kellett lépni! :-( Viszont nagyon jó uh-os! nemrég óta van a Révész doktor, nagyon dicsérik! Szép doki nem mindig a biztonságos szülést nézi!
2014. aug. 31. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!