Tudnátok ajánlani jó orvost Balassagyarmaton?
Szia!
Én a a szlovák doktornőnél szültem tavaly januárban. Maximálisan meg voltam vele elégedve, de most már nyugdíjas sajnos.
A héten derült ki, hogy újra babát várok, Jövő héten megyek Papp doktorhoz. :) Voltam már Nála uh-on az előző terhességem alatt, rettentő alapos volt, és nagyon sokan dícsérik őt is.
Nekem Tóth és Birtha nem szimpatikus.
Van még egy új doki, őt nem ismerem, de ő is jó Állítólag.
neked 1.baba? :)
Szia! Én Pap doktorhoz járok, csak ajánlani tudom, ahogy előttem is írták nagyon alapos orvos.
Csak jót tudok róla mondani, mert emellett emberileg is pozitív véleményem alakult ki róla.
Tóth és Birtha nekem sem szimpatikus.
Az új doki akit az előző válaszoló említ szerintem a Révész lehet, róla hallottam jót is és kevésbé jót is.
Én Pap doktort ajánlom! :)
Sziasztok! Köszi a válaszokat!
Nekem első baba, igen! :)
Szia,
csak Tóth-ot ismerem személyesen, abszolút pozitív véleménnyel vagyok róla. A barátnőm hozzá járt gondozásra, a szülésénél végig vele voltam. Türelmes, nagyon kedves volt, "orvosilag" is kifogástalan. Pap-ról és Birtháról negatív véleményeket mondanak, akiket ismerek.
Tarjánban nem gondolkozol? Én ott szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!