Fontos! Hogy zárkózzak fel infóból, ha nagyon szar vagyok belőle? :/
Általánosban nem nagyon csináltunk semmit infó órán, csak painttel rajzolgattunk, logo motiont használtunk, meg 8.-ban ilyen power point-os bemutatókat csináltunk, esetleg egy évben kb 2x használtuk az excelt asszem...szóval amiben ilyen táblázatokat lehet csinálni. És szintén ilyen 1-2 alkalommal a word-öt, de ennyi. 9.-ban pedig egyből azzal kezdtük, hogy ilyen mit tudom én milyen perifériák, meg ilyen algoritmusok..az algoritmusos is annyi volt, hogy TZ-t írtunk, a tanár meg mindenkinek osztott közben lapokat, amiken ilyen téglalapok voltak, amik ilyen háromszögekre meg kisebb négyszögekre voltak felosztva és benne ilyen a>b meg ilyesmik és hogy azt tanuljuk meg, következő órán meg íratott belőle...én meg nem is értettem belőle SEMMIT...Mit csináljak? Olyan gáz, hogy rajtam kívül mindenki ilyen 4es-5ös lett év végén infóból, csak én lettem 3-as, de egyszerűen nem értem, amiket csinálunk, mások meg nem is értik meg, hogy miért vagyok ilyen rossz és hogy nem tudok legalább egy 4-est összehozni...De mint mondtam, általánosban alig csináltunk valamit, a többiek mesélték, hogy ők már ilyen weboldalt szerkesztettek meg ilyesmi, meg ők is foglalkoztak valamennyit ezekkel az algoritmusokkal. Félek, hogy 10.-ben megbukok belőle, vagy nem tudok majd leérettségizni...Hogy tanulhatnám meg ezeket az alap dolgokat?
16/l
Lehet, hogy nem tanultál angolul, de azt az egy-egy szót csak ki tudod guglizni, a magyar programban is ugyan ott vannak a dolgok és legalább gyakorolsz. Mert gyakorlás nélkül nem fog menni a dolog.
Nem tudom, hogy miért nem beszéltél rögtön az első felmerülő problémáknál a tanárral. A tanár azért van, hogy segítsen. Ha pedig egy idióta a tanár, akkor pedig a barátnőddel akiről másoltál, kellett volna beszélni. Vannak ehhez kapcsolodó honlapok is nézegesd őket és probálj meg gyakorolni.
Amúgy informatikából nem kötelező a érettségi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!