Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Fontos! Hogy zárkózzak fel...

Fontos! Hogy zárkózzak fel infóból, ha nagyon szar vagyok belőle? :/

Figyelt kérdés

Általánosban nem nagyon csináltunk semmit infó órán, csak painttel rajzolgattunk, logo motiont használtunk, meg 8.-ban ilyen power point-os bemutatókat csináltunk, esetleg egy évben kb 2x használtuk az excelt asszem...szóval amiben ilyen táblázatokat lehet csinálni. És szintén ilyen 1-2 alkalommal a word-öt, de ennyi. 9.-ban pedig egyből azzal kezdtük, hogy ilyen mit tudom én milyen perifériák, meg ilyen algoritmusok..az algoritmusos is annyi volt, hogy TZ-t írtunk, a tanár meg mindenkinek osztott közben lapokat, amiken ilyen téglalapok voltak, amik ilyen háromszögekre meg kisebb négyszögekre voltak felosztva és benne ilyen a>b meg ilyesmik és hogy azt tanuljuk meg, következő órán meg íratott belőle...én meg nem is értettem belőle SEMMIT...Mit csináljak? Olyan gáz, hogy rajtam kívül mindenki ilyen 4es-5ös lett év végén infóból, csak én lettem 3-as, de egyszerűen nem értem, amiket csinálunk, mások meg nem is értik meg, hogy miért vagyok ilyen rossz és hogy nem tudok legalább egy 4-est összehozni...De mint mondtam, általánosban alig csináltunk valamit, a többiek mesélték, hogy ők már ilyen weboldalt szerkesztettek meg ilyesmi, meg ők is foglalkoztak valamennyit ezekkel az algoritmusokkal. Félek, hogy 10.-ben megbukok belőle, vagy nem tudok majd leérettségizni...Hogy tanulhatnám meg ezeket az alap dolgokat?

16/l

2014. júl. 17. 22:40
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és a gépemen nincs ilyen office akármicsoda és letölteni se tudom rá magyarul, angolul pedig nem tudok, mert németes vagyok :/ Szóval nem hiszem, hogy azt tudnám itthon gyakorolni.
2014. júl. 17. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs az osztályban egyetlen ember sem akihez áttudnál menni és megmutatná neked? Nincs rokonod, testvéred, barátod, szomszéd aki segítene? Beszélj a tanárra, hogy mi a problémád, hogy engedjen be a gépterembe gyakorolni, segítsen abban, hogy otthon fel tudd telepíteni a használható programokat. Kérd meg a tanárodat, hogy javasoljon valakit akit megkérhetnél, hogy segítsen téged korrepetálni.
2014. júl. 17. 22:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Az a baj, hogy az osztálytársaimmal nem nagyon vagyok jóban, a családunkból pedig senki nem ért igazán az ilyen dolgokhoz, nővérem barátja ért a gépekhez valamennyire, de ő egyrészt távol lakik, másrészt ő inkább csak ilyenekhez ért, hogy össze tud rakni egy gépet meg ilyesmi, de az ilyen programokhoz, amiket az iskolában csinálunk, nem :( Ezért gondoltam, hogy esetleg valaki tud olyan oldalt neten, ahol nagyon részletesen és érthetően, kb egy 5 éves szintjén vannak az ilyen dolgok leírva és egyedül meg tudnám tanulni, hogy ne bukjak meg :/ Már a 9. is elég húzós volt, szerintem simán megbuktam volna, csak mindig, amikor írtunk dolgozatot, beültem barátnőm mellé, és egy az egyben lemásoltam róla, de ezt nem csinálhatom a végtelenségig :(
2014. júl. 17. 22:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Sikerült találnom egy oldalt, ahol csomó minden le van írva ^^
2014. júl. 18. 01:08
 5/6 anonim ***** válasza:
A barátnődet kérd meg, hogy segítsen, aki mögé ültél.
2014. júl. 18. 07:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem tanultál angolul, de azt az egy-egy szót csak ki tudod guglizni, a magyar programban is ugyan ott vannak a dolgok és legalább gyakorolsz. Mert gyakorlás nélkül nem fog menni a dolog.

Nem tudom, hogy miért nem beszéltél rögtön az első felmerülő problémáknál a tanárral. A tanár azért van, hogy segítsen. Ha pedig egy idióta a tanár, akkor pedig a barátnőddel akiről másoltál, kellett volna beszélni. Vannak ehhez kapcsolodó honlapok is nézegesd őket és probálj meg gyakorolni.

Amúgy informatikából nem kötelező a érettségi.

2014. júl. 21. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!