Most kezdtem a hőmérőzést. Ebből a pár infóból ki lehet zárni, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Szülés óta még nem jött meg, úgyhogy nem tudom hol tartok a ciklusomban. 6 napja mérem a hőmet: 36.5; 36.7; 36.6; 36.3; 36.2; 36.2
Tudom, hogy ebből nem lehet még következtetni semmire, de egy valami azért kizárható, az, hogy perpillanat nem vagyok babás. Jól gondolom?
2010. júl. 27. 10:48
1/4 anonim válasza:
Szerintem jól, mivel terhesség esetén vagy feljebb megy a hő, vagy stagnál egy bizonyos szinten.
A csökkenő értékekből én inkább arra tippelek, hogy lassan peteérésed lesz, de ez csak több értékből látható biztosan.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Most látom, hogy rosszul írtam az utolsó mondatot, szóval kizárható, hogy perpillanat babás vagyok. -nem :-))
2010. júl. 27. 10:58
4/4 anonim válasza:
valószínűleg nem vagy. 36.2 nagyon alacsony érték. szinte kizárt ilyen hővel babásnak lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!