Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsős fiam év végi matek...

Szabó Meske kérdése:

Elsős fiam év végi matek felmérője 40%. Eddig nem ez volta jellemző, a tanár soha nem mond róla se jót se rosszat. Mit tegyek ha megbuktetja?

Figyelt kérdés
Megbuktathatja? Eddig 80%-nál nem írt rosszabbat soha semmiből, szóval nem hülyegyerek továbbrugdosásáról van szó.
2014. jún. 6. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

Elvileg az már 3-as nem? (De 2-es tuti)

Egyébként mondta, hogy megbuktatja? Nem valószínű, hogy megfogja egyébként. Max. egy picit lehúzza a matek jegyét.

Mi történt? Nehéz volt? Kérdezd meg erről azért a gyereket. Mert szerintem azért ha mindig 80% felettieket írt évközben akkoris min egy 60%-ra össze kellett volna hozni.

2014. jún. 6. 18:51
 2/7 anonim ***** válasza:
15%

Hát az már bőven 1-esnek felel meg.

Nálunk 90% felett 5-ös, 80-90% =4, 70-80%=3, 60-70%=2, 60 % alatt 1

Ha az éves teljesítménye jó volt akkor nem fog megbukni egyetlen dolgozat miatt.

2014. jún. 6. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

nálunk is igy van, 60 % alatt 1-es...nem tudom az elsö válaszolo melyik bolygon él, hogy a 40% 2-3 as :-O

nem hinném, hogy emiatt meg fog bukni

2014. jún. 6. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha az összes dolgozata 80% fölött volt, akkor biztos nem bukik meg. Maximum ha megfelelően teljesített és jól teljesített között ingadozott, akkor ez most lefelé húzta.

Amúgy szerintem nagyon durva az értékelés, mert az érettségin 25%-tól 2-es, 40%-tól már 3-as, az elsős lányoméknál pedig 90% alatt már igencsak 4-es. Az ezalatti százalékokat nem tudom, hogy alakulnak, mert 3 db 4-ese volt év közben, attól rosszabb jegye pedig nem, de ez alapján úgy gondolom, hogy a 40% már egyes lehet. Lehet, hogy iskolafüggő is az értékelés, nálunk nagyon szigorú, az biztos.

2014. jún. 6. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Egyrészt, ha eddig 80% fölött teljesített, nem buktathatják meg. Másrészt, ha nem vagy biztos benne, hogy nálatok mely százalék mely érdemjegynek felel meg, keresd ki a suli Nevelési programjában. Nálunk pl. az alábbi százalék-érdemjegy kapcsolatok vannak 2. évfolyamon:

0–33% 1

34–50% 2

51–75% 3

76–90% 4

91–100% 5

2014. jún. 10. 08:32
 6/7 A kérdező kommentje:
nos nem bukott meg, köszönöm szépen mindenkinek a biztatást, elnézést hogy csak most tudtam jönni.
2014. jún. 14. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

2-es

Ha a fiáról van szó aki 1.-s és nem a gyerek teszi fel a kérdést valószínű, hogy kisiskolás. Ott jóval 50% alatt van a 2-es alsóhatára.

2014. jún. 15. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!