Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ciki-e ha szabadtéri szülinapo...

Ciki-e ha szabadtéri szülinapot szervezünk egy 1. osztályos számára? Ötleteitek vannak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Lányom születésnapját szeretném megrendezni szabadtéri helyszínen, de cikinek érzem, mert az osztálytársai (tehetősebbek) eleven park, McDonald’s, és egyéb helyszíneken rendezték. Sajnos nekem nem futja erre, de arra gondoltam, hogy a közvetlenül házunk előtt lévő parkban (Bikás-park) tartanánk. Lenne pl lepényevő verseny, horgászás, a parkban elrejtett tárgyak felkutatása, zsákbamacska stb...

Szeretnék további ötleteket, és véleményt (a helyszínről) kérni, ami egy 1. osztályosoknak élmény lehet még.

2014. máj. 5. 09:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Sajnos nekünk minden ismerősünk panelban lakik, a szülinap júliusban lesz, de már most szeretnék egy rendszert összekészíteni, és nekiállni a szükséges kellékek elkészítéséhez....és csak remélni tudom, hogy nem mossa el az idő :(

Mert arra az esetre semmi ötletem, akkor sajnos elmaradna :(

úgyhogy szurkoljatok! :D

2014. máj. 5. 10:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
eső miatt, akkor eleve úgy írjátok a meghívókat meg, hogy eső esetén 1 hét múlva... 2 hétvégét csak nem mos el! :)
2014. máj. 5. 11:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj a szabadtéri rendezvény miatt, nálunk itt a közelben van egy erdő, a tűzrakóhelynél rendszeresen szoktak tartani ilyen bulikat. Egy parkban nyilván nem lehet ilyet, de a gyerekek a szalonnasütést is nagyon élvezik, szóval nem kell nekik nagy „csinnadratta” a boldogsághoz.

Júniusban egy kis zápor sem a világ vége, gondolj arra, milyen buli mezítláb tapicskolni a meleg pocsolyákban! :)

2014. máj. 5. 12:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Picit sem hangzik cickinek. Sokkal több enegriád lenne benne mint aki animátort fogad fel, ráadásul a gyerekeknek sem az unalmas megszokott dolog lenne. A szülők között mindig vannak hivatásos szájhúzogatók, el kell dönteni, hogy ezeket lecarod-e vagy hagyod, hogy befolyásoljanak.

Milyen lenne pl felahaszottalma-evés vagy vizes lavórból almaevés? Vagy valamilyen zálogkiváltós játék? Tombola esetleg (díjak: cukorka, szép toll, ilyen 100 ft-os boltban beszerezhető dolgok)

2014. máj. 19. 10:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért gondolj a felügyeletre is: vagy ott ül a többi szülő is, és vigyáz a saját gyerekére, vagy neked kell szemmel tartani az összes gyereket, nehogy meglógjon, elüsse az autó. Kérdés, hogy ismered-e mindegyiket annyira, hogy beazonosítsd, állandóan számolgatni kell őket, hogy mindenki megvan-e, nem csalta-e el őket valami pedofil. Ha meg játékmesterként tevékenykedsz, nehéz közben erre is odafigyelni.
2014. máj. 28. 22:03
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem az a ciki ha egy szülő a McDonald's-os szemetet eteti a gyerekekkel. minket is hívtak ilyenre és még soha nem volt a gyerek előtte...igaz mi húst nem eszünk, de ott még a sültkrumpli és a zsemlye sem alkalmas emberi fogyasztásra, utáltam hogy ott van. és hidd el imádtam volna hogy van még értelmes szülő aki egy sima parkba tereli a bandát. hajrá!!!
2014. jún. 1. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!