Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan ünnepeltétek a 2....

Hogyan ünnepeltétek a 2. szülinapot? Milyen ajándékot kapott a gyerkőc?

Figyelt kérdés
Mi kirándulást tervezünk, és tortás-ajándékos ünneplést is. :-)
2014. jan. 17. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:
A kirandulas jo. Mehettek allatkertbe, vidamparkba, furdobe, kisvasutazni, gyermekkoncertre, babszinhazba, stbstb, persze ez idojaras fuggvenye. Az enyem akkor nagy Charley macko kedvelo volt, igy Charley macko tortat sutottem neki, megszereztem azt az epizodot, amikor az o szulinapja van es egy nagy doboz szinten Cm kirakot kapott. Eljott egy kis baratja, toluk tuzolto autot kapott, meg egyutt fujtak el a gyertyat. Eljott az egyik nagymama is, o egy fa macis oltoztetos jatekot hozott, meg boxeralsot. A tobbi rokonnal kulon lett unnepelve hetvegen. Nalunk nem volt nagy felhajtas a masodik szulinapra, persze azert a lakast kidekoraltam, es rendesen aterezte, hogy ez bizony az o napja. :-) Kapott meg konyveket es autot is a rokonoktol a kesobbiekben.
2014. jan. 17. 22:32
 2/2 anonim ***** válasza:
A lakást feldíszítettük, sütöttem neki egy kedvenc figurás tortát. Nagyszülőkkel ünnepeltük, csupa izgalom, kacagás volt a gyerkőcnek az egész nap. Ajándékba kapott egy nagy plüssállatot, ez lett az alvótársa, és kisebb fapuzzlet, mesekönyvet a kedvenceiről. Másnap elmentünk a vadasparkba, nagyon élvezte.
2014. jan. 17. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!