Bárdos vagy Fazekas Dunakeszin?
Figyelt kérdés
Kislányomat felvették a Fazekas német nemzetiségi osztályába de elbizonytalanodtam,hogy esetleg jobb lenne a Bárdos ének tagozatos osztálya! Olyan nehéz dönteni!2014. febr. 10. 10:19
1/3 anonim válasza:
Én az énektagozatot választanám, ha oda is felveszik. Az éneknek komoly fejlesztő hatása van. Szerintem az általános iskolában még nem az a lényeg, hogy a belét is kihajtsuk a gyerekből, hanem hogy testileg-lelkileg-szellemileg egészségesen fejlődjön. Ehhez leginkább szerintem egy énektagozat tud hozzájárulni.
2/3 anonim válasza:
Ja, és a nyelv. Teljesen igaz, hogy az idegen nyelvek fontosak, de alsótagozaton inkább csak barátkoztatás, ismerkedés a nyelvvel a tananyag, nem igazi nyelvoktatás. Ha tényleg német nemzetiség vagytok, akkor biztosan tudsz egy csomó német mondókát, gyerekverset. Ezeket megtaníthatod az anyanyelviekkel együtt, és ez éppen olyan jó alapozás, ha nem jobb, mint amit az iskolában tudnak csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!