Van ilyen? Szeretnem gyakoroltatni a fiamat ebben!
Figyelt kérdés
Azt szeretnem megtudni vane szovegertes javito ?? Mert a fiamnak nem nagyon megy neki a szovegertes es vettem neki egyet egy 7-ikest es hogy jo legyen azl a javitoval szeretnem le elenorizni !!Mert egy kicsit butacska benne es szeretnem gyakoroltatni vele :)2014. jan. 8. 17:33
11/21 anonim válasza:
Mert ilyen helyesírással, meg fogalmazással, miért csodálkozol, hogy a gyermekednek problémája van a szövegértéssel? Menyen, etkezetet, 4-5 tanuló, 7-ikest, elenorizni????
Milyen javítót szeretnél??
12/21 anonim válasza:
nagyon rendes szülő, aki többet akar a gyerekének adni, mint ami neki jutott.
ti pedig, álszentek, szálljatok magatokba... ha nem tanultatok volna ti is mástól, akkor csak annyira futotta volna tőletek is, hogy ahogy születtetek, hogy magatok alá csináljatok ...
olvass neki sok mesét!
13/21 anonim válasza:
Miért vagyunk álszentek? Mert többet tanultunk, mint a kérdező? Ugyan már!
14/21 anonim válasza:
Én nem álszentségnek nevezném. Itt egy kevésbé iskolázott szülő kért segítséget. A válaszolók többsége segítségnyújtás helyett porig alázta őt. Pedagógus vagyok, munkám során előfordul hasonló szituáció. Tisztelem a szülőt, amiért segíteni próbál a gyerekének és ilyenkor igyekszem normális tanáccsal ellátni, olyan gyakorló anyagot adni neki, amiben ő is eligazodik, és nem a képébe vágom, hogy te tuskó, inkább te tanulj meg helyesen írni(számolni, idegen nyelven beszélni stb.)
15/21 anonim válasza:
14-es: És most is ezt tetted? Segítettél e kérdezőnek? Nem, csak minket többieket hordtál le mindenféle szemétnek. Egyébként akármilyen iskolázatlan is a szülő, ha egy kérdést ki tud írni, akkor talán bekapcsolhatná, vagy beállíthatná a helyesírás ellenőrzést a gépén és máris nincs semmi probléma az írásával, és senki nem fogja lefikázni. Ennyi.
17/21 anonim válasza:
Ez nagy segítség, hogy kérdezze meg a könyvesboltban.
18/21 A kérdező kommentje:
Már elnézést de tudjátok a telefon nem az erőségem !!! És amikor ki írtam a kérdést akkor nem voltam otthon és telefonon tudtam csak írni !! Amúgy is én nem a helyesírás miatt tettem fel a kérdest !!!
2014. jan. 11. 12:01
19/21 anonim válasza:
Olvasson sokat! A szövegértést lehet fejleszteni, és ennek legjobb módja, az olvasás. Az elején kezdheti könnyebb szövegekkel, úgy, ahogy valaki már leírta előttem.
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. jan. 12. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!