Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mennyibe került az általános...

Mennyibe került az általános iskola tanszervásárlás, min tudtatok spórolni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 12:07
 1/2 anonim ***** válasza:

szia! én 13 éves vagyok most megyek hetedikbe! nekem az egész sulis bevásárlás 4000ft-ba került, illetve még szeretnék egy 10000ft-os nike táskát. de a tanszerek azért voltak ilyen olcsók mert pl. a tempera, a filctoll és hasonló rajzos cuccok mind megmaradtak tavalyról igy hülyeség lett volna újat venni, ezen így tudsz spórolni. A táskán igazából nagyon nem lehet spórolni, én is volt, hogy azt a táskát amit én szeretnék valahol 20000ft-ért is láttam , tehát talán annyit lehet ,hogy több helyen is megnézed, vagy esetleg a jófogáson vagy a vaterán vagy hasonló oldalakon is megnézed. azt nem tudom hogy hanyadikba mész (vagy a gyereked hanydikba megy) de ha elsőbe akkor ne vegyetek meg semmit meggondolatlanul pl: nem kell 50 ceruza, csak 1-2 és így van ez a legtöbb tanszerrel amit a tanár felír, ugyhogy talán még azon is lehet spórolni ,hogy átgondolod,hogy mire van igazán szükség(ez minden évfolyamra vonatkozik).

Ja és még egy inkább vegyél sima füzetet és arra füzetborítót, mint mintás füzetet, igy 1db füzeten akár 100ft-ot is spórolhatsz. :)

2013. aug. 28. 12:31
 2/2 anonim válasza:
Én az előző válaszolóhoz tenném hozzá, hogy nekem nem maradtak meg a tavalyi rajzcuccaim és azoknak a megvétele összesen 8000 ft volt. Plusz a rengeteg füzet meg toll. Kb. 6000 ft. A tankönyvek 10000 ft. Tehát összesen. 24000 ft. Szóval nem egy olcsó mulatság. Plusz ugyan ez a bátyámnak. És mi még csak ketten vagyunk.
2013. szept. 14. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!