Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szerintetek égő, ha 11. -es...

Szerintetek égő, ha 11. -es létemre az anyámmal megyek be a könyvekért az iskolába, vagy ha csak ő megy be, én nem?

Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 19:32
 1/5 anonim válasza:
Gondolom azért, mert segít cipekedni. Nincs abban semmi.
2013. aug. 27. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia szerintem az nem gáz ha elkísér, viszont ha helyetted megy az nagyon is az ha csak lustaság miatt nem mész vele, de ha nyomós ok van rá (pl diákmunka) akkor érthető.
2013. aug. 27. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz.

Nekem utaznom kellett,én szerettem anyukámmal együtt menni :-) Mondjuk én még 10-en (26 vagyok,szóval nem volt olyan nagyon régen) évesen is büszkén megfogtam a kezét,mint egy kisgyerek :-) ha mentünk valahol kettecskén :-D

2013. aug. 29. 13:00
 4/5 anonim válasza:
sosem gáz az anyád
2013. aug. 30. 05:03
 5/5 anonim válasza:
Dehogy is egyáltalán nem főleg ha fizetned kell a tankönyvekért az olyat jobb ha a szülő intézi nem a gyereknek adja oda a több tízezer forintokat.
2014. jún. 8. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!