Hülye vagyok hogy várom a sulit? 17/L
Figyelt kérdés
most komolyan! már számolom a napokat, szomjazom a tudásvágytól, hiányoznak tanárok sulitársak, itthon is egyfolytában tanulok mert szeretem. csak én vagyok így vele? :/2013. júl. 26. 11:57
1/14 A kérdező kommentje:
*szeretek
2013. júl. 26. 12:05
2/14 anonim válasza:
Nem csak te vagy igy vele. A nyariszunet egyertelmuen tul hosszu, meg kene felezni, es a maradekot szetosztani ev kozben.
3/14 anonim válasza:
Én is várom kicsit, mondjuk én nem a tanulás miatt várom, hanem a társaság miatt, a sok ember miatt :D
4/14 anonim válasza:
Várom én is, mert nekem a nyáriszünet unalomból áll csak, emiatt kínszenvedés.
5/14 anonim válasza:
Iszonyat várom! Annyira hiányoznak a többiek.
6/14 anonim válasza:
én is nagyon várom most leszek 5.-es és hiányzik a társaság a barátok az udvari beszélgetés a tanórák a hülyülések és a folyamatos élet ja és még a magolás is kicsit ;)
7/14 anonim válasza:
Én is várom,de csak a szak miatt. Kíváncsi vagyok rá, na meg az új sulira is :D
8/14 anonim válasza:
én is nagyon várom. unom a nyaramat, de ez bonyolult. 16L
9/14 anonim válasza:
JAJ micsoda lányok küzdenek itt az élet gondjaival :D
10/14 anonim válasza:
Ahelyett, hogy örülnétek b*szki, hogy van egy kis szabadidőtök... 10 év múlva bánni fogjátok,hogy nem használtátok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!