Újgazdag szülők elkényeztetett gyerekei? Nektek is volt már velük rossz tapasztalatotok? Hogyan lehetne őket lealázni, vagy kezelni őket?
Nekem is gazdagok a szüleim,de nekem sincs Almám meg nemtom milyen gucci ruhám. Nincsenek drága cuccaim. De van jó telefonom, van sok olcsóbb cipőm, van soksok ékszerem, van jónéhány ezüst gyűrűm,nyakláncom.
Van a szobámban tv, és mindent megkapok amit szeretnék.
Ha felnövök biztos állásom lesz és én sem fogok rosszul keresni. Nem érzem magam sznobnak, el vagyok kényesztetve egy kicsit,de nem hencegek vele és NEM ÉLEK VISSZA VELE.
Amúgy neked miért fáj,hogy egy audit kapott valaki? :)
Kicsit irígységet érzek
Erősen sarkított és tele van rosszindulattal amit ír a kérdező.
Mitől tartod te jobbnak magad, az bűncselekmény, hogy az amúgy általad lenézett gyerekektől ellopnád a pénzt és megtartanád magadnak...A megvetett embernek a pénze sem kell...
A valóban vagyonos szülők gyerekei nem is Magyarországon tanulnak, soha nem találkoznak az átlag emberek gyerekeivel.
Londonban rengeteg magániskolás tinit látni, viselik az iskola egyenruháját, meg a Rolex karórájukat...többnyire nagyon komoly, megfontolt, a kortársaiknál sokkal okosabb és határozott gyerekek.
A tinédzserek többsége nem tud viselkedni, nagyzol, utdvariataln legtöbb esetben azok is, akik koldus szegények.
Sok esetben a felnőtteknél az a bunkó, a lenéző, a nagyképű, akinek az égvilágon semmilye sincs.
Amíg a mai világban a mérce hogy mit tudsz felmutatni, mit értél=mire vagy képes, és ennek anyagi látszata is van, addig ezt kell elfogadni.
A gazdag szülők gyerekeit illetően ez egy klisé, hogy mind drogozik, iszik stb, többnyire a kilátástalan családi és anyagi helyzetben lévő gyerekek teszik ezt.
300-500 forintos üveg bor- az nem bor. Az egy mocsok, tele vegyszerrel, annyiból egy üveg jó minőségű szőlőből készült bort nem lehet kihozni. Ne legyel rá túl büszke hogy ennyire igénytelen vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!