Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Újgazdag szülők elkényeztetett...

Újgazdag szülők elkényeztetett gyerekei? Nektek is volt már velük rossz tapasztalatotok? Hogyan lehetne őket lealázni, vagy kezelni őket?

Figyelt kérdés
Hát én nem jártam elit-sznob gimibe, de azért volt felénk is ilyen.. olyan lányok, akik mindig márkás , drága ruhákba jártak, Iphone-juk volt mikor én azt se tudtam h az mi, meg anyuka-apuka hozta őket a Terepjáróval suliba, vagy Taxival (!) jöttek-mentek, műkörmük volt, póthajuk már 17 évesen, mig nekem meg volt h beszólogattak mert nem vok cicababa, rocker-metalos csaj voltam, de 20 ezresbakancsot hordtam (amiért én dolgoztam, napszám melókat vállaltam, azt tanitották h dolgozzak meg azért amim van, mert jobban fogom értékelni)szartaposónak nevezték, meg letrógereztek, pedig én sose szóltam hozzájuk. Rosszul tanultak, az egyik csaj évfolyamtársam volt, de 4 tanból huzták volna meg évvégén (és mégis átengedték, pedig olyankor pótvizsgáztatni se szoktak), egy másik ilyen gazdag csajszika meg Facén is ismerősöm volt 1 ideig és ilyet irt k h az a váéros ahol élunk milyen elmaradott az emberek meg a divat szempontjából, meg arrol tett ki képet h csokiszökőkutat meg szalonuj AUDI-t kapott 18. szülinapjára (a muterjának valami magánsulija van), más meg már mély szegénységben él, a számláit se tudja kifizetni, addig amig ők felvágnak h balira mennek nyaralni, stb. Ezekkel a taknyos kis elkényeztetett sznob kölköknél szerintem nincs rosszabb.. Hogyan lehetne ezeket kezelni? Én se vagyok szegény, amim megvan azért megdolgoztam, AUDI-m, Iphone-om sincsen, de nem vok telhetetlen, nem vágyok többre, elég ha én balcsira megyek nyaralni...

2013. jún. 23. 13:04
1 2
 11/15 anonim válasza:
26%
Igen vold dolgom nekem is ijenekkel egyszer meguntam a sziivatást és kiprovokáltam visszaszólásokkal hogy üssön aztán persze rendesen felrudtam a gyereket és mondtam neki hogy erre volt jó az íphonéd
2013. júl. 4. 08:04
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Miért kellene bárkit lealázni. Mert neked nincs és ez irritál? Ez örökké így volt. A boldogságot nem ez határozza meg. Törődj azokkal akik szeretnek és próbáld meg az energiáidat magadra fordítani ne haszontalan dolgokra.
2013. júl. 4. 12:47
 13/15 anonim ***** válasza:
48%

Nekem is gazdagok a szüleim,de nekem sincs Almám meg nemtom milyen gucci ruhám. Nincsenek drága cuccaim. De van jó telefonom, van sok olcsóbb cipőm, van soksok ékszerem, van jónéhány ezüst gyűrűm,nyakláncom.

Van a szobámban tv, és mindent megkapok amit szeretnék.

Ha felnövök biztos állásom lesz és én sem fogok rosszul keresni. Nem érzem magam sznobnak, el vagyok kényesztetve egy kicsit,de nem hencegek vele és NEM ÉLEK VISSZA VELE.

Amúgy neked miért fáj,hogy egy audit kapott valaki? :)

Kicsit irígységet érzek

2013. júl. 18. 21:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Erősen sarkított és tele van rosszindulattal amit ír a kérdező.

Mitől tartod te jobbnak magad, az bűncselekmény, hogy az amúgy általad lenézett gyerekektől ellopnád a pénzt és megtartanád magadnak...A megvetett embernek a pénze sem kell...

A valóban vagyonos szülők gyerekei nem is Magyarországon tanulnak, soha nem találkoznak az átlag emberek gyerekeivel.

Londonban rengeteg magániskolás tinit látni, viselik az iskola egyenruháját, meg a Rolex karórájukat...többnyire nagyon komoly, megfontolt, a kortársaiknál sokkal okosabb és határozott gyerekek.

A tinédzserek többsége nem tud viselkedni, nagyzol, utdvariataln legtöbb esetben azok is, akik koldus szegények.

Sok esetben a felnőtteknél az a bunkó, a lenéző, a nagyképű, akinek az égvilágon semmilye sincs.

Amíg a mai világban a mérce hogy mit tudsz felmutatni, mit értél=mire vagy képes, és ennek anyagi látszata is van, addig ezt kell elfogadni.

A gazdag szülők gyerekeit illetően ez egy klisé, hogy mind drogozik, iszik stb, többnyire a kilátástalan családi és anyagi helyzetben lévő gyerekek teszik ezt.

300-500 forintos üveg bor- az nem bor. Az egy mocsok, tele vegyszerrel, annyiból egy üveg jó minőségű szőlőből készült bort nem lehet kihozni. Ne legyel rá túl büszke hogy ennyire igénytelen vagy...

2014. dec. 27. 10:15
 15/15 anonim válasza:
Sztem annak semmi értelme se lenne ha te megaláznád. Max jön anyuci és apuci és a gyerek élvezettel nézi ahogy elbánnak v3led(nem feltétlenül fizikai értelemben). Majd amikor a szülőktől elköltöznek rájönnek h még mosogatni se tudnak. Minden gazdagság véget ér. Jobban fáj az élettől a pofon, mert akkor nincs kinek beszólni.
2016. febr. 21. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!