Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Iskola váltás esetén hogyan...

Iskola váltás esetén hogyan és mikor mondjam el a tanároknak, hogy a fiamat elviszem másik suliba?

Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 16:54
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Most már csak attól félek,hogy a nem jó évvégi bizi miatt nem veszik át.

2013. jún. 6. 18:39
 22/23 anonim válasza:
Kedves 17-es,írásod rosszindulató, uszító, félremagyarázó és mocskolódó.
2013. jún. 6. 20:15
 23/23 anonim ***** válasza:

17-es vagyok. Kedves 22-es! Nem nem az....ez az amit mi szülők nap mint nap meg kell tapasztaljunk. A "tisztelet a kivételnek" mindig ott szerepel a mondataimban, hisz nekem is vannak jó tapasztalataim, meg nyilván másnak is, de ez csak az esetek 20%-a. A többi 80% rossz tapasztalat. Sajnos. Nem gondolnám, hogy az, hogy a tanárokat évente pszichológiai vizsgálatra kellene küldeni, és előbb le is kellene nyugdíjazni őket az uszító, vagy mocskolódó lenne. Én erről tanárokkal is beszéltem már és akár hiszed akár nem osztják ezt a véleményt ők is. Egy idő után belefáradnak a gyerekekbe és idegileg ki is készítik őket, járna nekik az előnyugdíj. Az évenkénti pszichológiai vizsgálatról meg csak annyit: szerintem jelenleg még akkor sem küldenek el egy dolgozó tanárt vizsgálatra, ha többen panaszkodnak rá. Miért? Amúgy nem csak ezzel kapcsolatban gondolok az ismételt vizsgá(lat)ra. Én a KRESZT is megismételtetném 2-3 évente avval akinek jogsija van, és jogsira kötelezném a forgalomba, főútvonalra kimerészkedő bicajosokat is. Végül is az is egy jármű a főútvonalon... Kevesebb lenne a baleset.

Ha te csak ennyit szűrtél le az írásomból amennyi a hozzászólásod volt, valószínűleg érintett vagy valamilyen módon - a másik oldalon - és egyszerűen fáj az, ahogy többen is látjuk a helyzetet.... Pedig sajnos ez a szomorú igazság.

2013. jún. 7. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!