Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Megmondjam neki vagy inkább...

Megmondjam neki vagy inkább ne? :S

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm.. 8éve barátok vagyunk stb.. tetszik neki egy fiú az osztályunkból.. ez még nem is lenne baj.. de a fiú az összes lánnyal járt már (majdnem) az osztályból.. alapból nem birom, de barátnőm miatt próbáltam megkedvelni.. nem sikerült de eddig nem mondtam..lényegtelen is..kb. 3hónapja még utálták egymást-->jóban lettek..--> decemberben nem nagyon voltak együtt(összevesztek vagy ilyesmi..)-->most meg ez.. :S .. ma bnőm alig sz*rt le minket.. Elég zavaró..ti mit tennétek?

2013. jan. 21. 16:02
 1/6 nittababy ***** válasza:
100%
én azt gondolom ha 8éve barátok vagytok akkor van olyan szinten a kapcsolatotok hogy őszinte legyél vele!!
2013. jan. 21. 16:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát ez igaz.. de félek hogy megsértődne.. vagy az lenne hogy "féltékeny vagyok"..

ma pl.: a srác csak új heccből.. fejbevágott és pont bele a szemebe.. kb. 15-20percig alig láttam.. és erre annyi volt hogy "Jólvanna..XD" -.-'

2013. jan. 21. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Mit akarsz neki megmondani?
2013. jan. 21. 21:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk ezt az egészet.. vagy nem tom.. igazából ma is tök idegesítő volt már. -.-"
2013. jan. 22. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Megmondhatod, hogy nem kedveled a fiút, és az is rosszul esik, hogy miatta hanyagol téged, de ez nem változtat a barátságotokon és ugyanúgy szereted őt. Úgy is hiányozni fogsz neki, amikor már nem lesz olyan nagy szám az új pasija.

Jobb, ha tud az érzéseidről.

Esetleg megbeszélhettek olyan napokat, amikor csak ketten csináltok valami programot. Mondjuk minden szerda, vagy szombat, vagy ilyesmi...

Sok ilyen lesz még.. és te is kerülhetsz a barátnőd helyzetébe, akkor pedig majd azt szeretnéd, hogy őszinte és megértő legyen veled.

A pasik jönnek-mennek, ezt meg kell szokni. A jó barátság olyan, hogy ugyanott tudjátok folytatni, ahol abbahagytátok, még ha hetek vagy hónapok teltek is el azóta.

2013. jan. 24. 14:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát szerintem leesett neki miután előtte mondtam a srácnak hogy "Az jó lesz ha egy buszhoz kötlek hajókötéllel?"
2013. jan. 24. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!