Mennyire gyakori nálatok az osztályban, hogy valaki gipszben megy suliba mert eltört valamije?
Nálunk 5 év alatt volt egy pár.
Két osztálytárs nőmnek a csuklója tört el, egy osztálytársamnak az alkarja tört el két helyen is. *Ez az 1. év mérlege -ha jól emlékszem-*
Egy osztálytársamnak a lába (sípcsont), egynek az alkarja. *Ez a következő év "termése" -ha az emlékeim nem "csalnak"-
A következő évben szerencsére semmi ilyen nem történt.
Tavaly viszont megint sok volt.
Négy osztálytársnőmnek is eltört a keze (1-nek a csuklója, 2-nek az alkarja és 1-nek a felkarja), Három osztálytársamnak a lába (1: külső boka; 1: síp- és szárkapocscsont; 1: sípcsont)
Az idei tanévben 1 eset volt. Ez az enyém. Szeptemberben kettős (kül- és bel) bokatörést szenvedtem. Az első 6 hétben fekvőgipszem volt és utána kaptam járógipszet amibe már mehettem iskolába.
Sajnos a legújabb baleset éppen múlt hét pénteken történt.
Az egyik osztálytársam amikor a lépcsőn lefelé mentünk, rosszul lépett.
A bokája kifordult.
Elment vele -rögtön- orvoshoz.
Kiderült, hogy bokazúzódása van, mellyel "együtt járt" egy részleges szalagszakadás.
Az utóbbi következtében 1 hét fekvőgipszet kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!