Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Normális ez? Tudtok módszereke...

Normális ez? Tudtok módszereket mondani, hogy ne dühítsem fel magamat ennyire az ilyen apró dolgokon?

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy mostanában a legkisebb dolgok miatt is ideges leszek.Például ma is,mikor megyek be a suliba,rögtön rám jön az idegesség.Mikor beérek,egy lány rögtön jön,hogy "Sziaaaaaa" meg "Hogy vaaaagy?" meg "Jó a cipőőd,jó a pólóód!" stílusú mese (a lány általában csak nyalizik,mert nem a legkedvesebb ismerősöm....és szeretne az lenni).A nap úgy folytatódik tovább,hogy egy másik lány folyton piszkál!Mindig jön,hogy "Szia Nikiiiiiii!" (üvöltve)meg "Most nem hagylak békén!!!" (így kijelentve...mondjuk már ez a megszokott,első óta ilyen a lány...).Manapság rászoktam az olvasásra,még a suliba is magammal viszem a könyvet :) Ha szünetben el kezdek olvasni,rögtön jön mindenki a "Mit olvasol?Hanyadik rész?Jó könyv?" dumával.Ezzel semmi bajom se lenne,ha egy szünetben nem kérdeznék meg ötször.Szóval abban kérném a segítségeteket,hogy hogyan ne dühítsem fel magamat ilyen apró dolgokon? (hozzáteszem nem vagyok közösségi ember,szóval a könyves résznél azt se tudom nagyon,hogy mit mondjak annak a 10-15 embernek)

2012. jún. 4. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
tegyél a füledbe fülhallgatót,h azt higgyék nem hallod. de le is építheted azt akit nem kedvelsz. mond meg neki h hagyjon békén
2012. jún. 4. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Az ilyen haverok mindig jól jönnek,mert ha esetleg valaki beléd köt,akkor valaki megvéd.. ha annyira nem csíped őket,akkor ki is használhatod őket,de CSAK EZÉRT A DOLOGÉRT,HOGY MEGVÉDJENEK másokkal szemben!Sokszor voltam már én is így,hogy odajöttek,kérdezgettek egy csomó mindent,aztán elhajtottam őket,meg alig beszéltem velük,nem mentem el sehova se velük..fél éve padtársam sincs..mondjuk 3 barátnőm van..ebből is 1,aki szokott is velem valahova jönni..ez az osztályban van..a régi barátaim közül 1 maradt meg a legjobb barátnőmnek..:S

16/L

2012. jún. 4. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
71%
Szedj hangyát boxkesztyűben bakker, mit hergeled magad. Vedd be reggel a lekaksizom tablettát, aztán azt mond mindenki, amit akar, te meg se hallod.
2012. jún. 8. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!