Mit szóltok ehhez? Én nagyon ki vagyok akadva! (Többi lent. )
Figyelj , ha a középiskolában nem fog ilyet csinálni ki fogják közösíteni.
Remélem ,hogy tudod.
Na figyu már :D
14 vagyok és én is logtam nem is keveset :)
Normális hogy ki akarja probálni :) de hadd emlékeztessek mindekit :) a gyerek mindig annak azt csinálja amit a szülei tiltanak :) Ha most megbüntetet akk bocsi a szohatnálatért de ba*zhatod a lányodat mert ha már 1 logásért megbünteted akk még fogja csinálni :) + rámesz acigire az alkoholra stb :) tavaly (7.-ben) elkezdtem cigizni mert gondoltam ha anyu emgtudja kiakad :) de nem. Azt modnta szivjam ha jol esik jobb ha elötte szivom mint titokban :) 2 napra rá már cigit se fogtam a kezembe :) ennek már 1 éve és azota se vettem cigit a kezembe :) És mi az a hülyeség hogy kérjen meg hogy loghasson.. Könyörgöm már nem csecsemö... azzal csak égeted ha elengeded logni... Mond azt neki hogy " most az eccer eltekintek töle de ha még 1x ez történik akkor 1 honapig nincs se mobil se gép és a barátnöid se jöhetnek ide" akkor majd megijed... Na megmond hogy majd ha a 8dik osztályt elvégezte akkor majd nem kap azért szidást hogy logott... És szerintem igazold neki :) Velem anyum pont ezt csinálta és most végzem a 8al és semmi kedvem logni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!