Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit mondjon tegyen a szülő ha...

Mit mondjon tegyen a szülő ha panaszkodik a gyerekre a tanár? Már bocsánatot kértem, már osztfőnökit is kaptunk, de még mindig elbeszélgetésre hívnak.

Figyelt kérdés

Meg ideges.

Mégis mit tegyek még?

tegnapelőtt 12:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
60%

Most ha jól értem a szitut. A gyerekedet csúfolták, és a bosszúból kitalált dolgokat, de úgy hogy azok a hazugságok az osztályfőnököt is érintették, majd ebből lett egy nagy hír az egész osztály előtt. Jól értem?

Ha igen, akkor beszélgess el a fiaddal, és elsősorban ő kérjen bocsánatot, de ne csak az osztályfőnöktől, hanem az egész osztálytól, mert szinte másokat rágalmazott. Értem, hogy nem tudja kezelni a problémáit,de ne csodálkozz, hisz nem a csak a csúfolódó gyereknek adta vissza a bántást, hanem mindenkinek

tegnap 14:25
 22/24 anonim ***** válasza:
75%

Akkor rosszul fogalmazol.

"Ellenben ha az én gyerekemetol lopnak"--ez feltételezi, hogy a tiéd már lopott.

tegnap 15:48
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Itt egyértelműen az a baj, hogy a kérdező tűzön vízen át védi a gyerekét,akkor is ha bűnös. Csak meg kell nézni szt a kommentet,ahol próbálja leírni hogy mit tett a gyereke. Minden második mondatával felmenti. Be sem akarja látni, hogy a gyereke rosdz fát tett a tűzre, sőt helyette ő kér bocsánatot. Felelősségvállalás nulla.
tegnap 19:01
 24/24 anonim ***** válasza:

Nekem még az sem derül ki egyértelműen, mit csinál a gyereke.

Aztán az emberek kreatív fantáziával írnak valamit, hogy SZERINTÜK mit csinált a gyerek, erre a kérdező reakciója az, hogy undorítóak vagyunk, de akkor sem írja le, mit csinál a gyereke.

Ilyenkor szokott fölmerülni bennem, hogy egy kattintásvadász troll szórakozik velünk.

tegnap 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!